Labuťko dotancoval len v trenkách

  • Kultúra a spoločnosť
  • 26. novembra 2015, 13:11
  • Autor:am

Večer plný zážitkov si určite uchovajú v pamäti žiaci 4. A z Gymnázia Pierra de Coubertina v Piešťanoch. V piatok 20. novembra si v sále Hotelovej akadémie Ľudovíta Wintera prevzali maturitné stužky.

Ešte hodinu pred začiatkom stužkovej slávnosti študenti dolaďovali posledné úpravy. Onedlho sa však dievčatá premenili na očarujúce dámy a chlapci na upravených džentlmenov. Po príchode rodičov ešte zhotovili posledné predstužkové selfie a o 19.00 h už nič nebránilo začiatku výnimočného večera.

„Stužková dopadla na výbornú. Stihli sme všetko, zabavili sme sa my, rodičia i profesori. Veľmi nás to potešilo,“ povedala pre Piešťanský týždeň maturantka Klaudia Čechová. V programe nechýbal spoločný tanec, študenti predviedli aj vlastnú kapelu, zloženú z chlapcov hrajúcich na bicích, flaute, gitare, keyboarde. Urobili tiež hudbu k spoločnej piesni s názvom My sme na gypy.

Pri chlapčenskom predvádzaní labutieho jazera jednému z tanečníkov spadla sukňa a zvyšok dotancoval len v trenkách a silonkách.

„Netypická trieda, pretože doteraz som chlapcov v takom počte nemal, ale dievčatá ich dali do poriadku. Nakoniec vždy poslúchli. Mali svoje záujmy a myslím si, že ako kolektív sa veľmi pekne vyvŕbili,“ prezradil triedny učiteľ Tibor Kertész. Žiakom venoval aj milý odkaz: „Prajem im úspešné maturity a aby sa dostali na plánované školy. Želám im tiež úspešný život. Chcem sa s kolegami chváliť, že sme ich k niečomu dotiahli a títo absolventi sú naši bývalí žiaci.“

Dočítate sa v Piešťanskom týždni číslo 48, ktoré je v predaji od 24. novembra.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 1. mája. Tento deň Sviatkom práce, Sviatkom sv. Jozefa robotníka, patróna všetkých pracujúcich a Svetovým dňom astmy.…
  • 01.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 2. mája 2024
Meniny má Žigmund, zajtra Galina