Swap kníh a Olomouc z po(d)hledu

Mestská knižnica mesta Piešťany dnes o 17.00 hod organizuje v Hoteli Thermia Palace zaujímavé rozprávanie s českým fotografom Tomášom Helísekom Olomouc z po(d)hledu a v sobotu 18.9. jedinečnú výmenu (swap) kníh v priestoroch knižnice.

Mestská knižnica mesta Piešťany Vás pozýva na jedinečný Swap kníh, ktorý sa bude konať 18. septembra v priestoroch Piešťanskej knižnice. Okrem knižiek a iných vymieňaných vecí, sme si pre Teba pripravili program, o ktorom sa dozvieš čoskoro!

AKO TO FUNGUJE?
Prinesieš toľko kníh, koľko uznáš za vhodné a môžeš si odniesť maximálne toľko kníh, koľko si priniesol/-sla. Samozrejme vyberaj s rozumom. Taktiež môžeš priniesť pár spoločenských hier a CDečká, za kt. si vymeníš to, čo prinesieš (napr. 3 CD za 3 CD).AKÉ KNIHY, SPOLOČENSKÉ HRY, CDečká JE

VHODNÉ PRINIESŤ?
Samozrejme v dobrom stave – nepoškodené, kompletné, najlepšie nepopísané (odkaz budúcemu čitateľovi pokojne zanechaj). Také, kt. by si s dobrým pocitom daroval/a kamarátke, rodine a pod. 

ČO NEPATRÍ NA SWAP?
Noviny, manuály, nekompletné alebo poškodené hry/CD. 

VSTUP: 3 € pre osoby nad 6 rokov, 1 € pre osoby v rozmedzí 1 – 3 roky, 0-3 roky vrátane vstup zdarma. 

Budeme radi ak sa zaregistruješ cez Eventbrite, aby sme vedeli koľko ľudí približne príde. Zároveň Ťa v prípade výskytu Covidu po evente vedeli do 2 týždňov kontaktovať: https://www.eventbrite.com/…/swap-knih-so-swapnito…

TU SA PRIHLÁS NA PROGRAM:
Literárny kvíz: https://shor.at/qQcCN9iu
Speedating: https://shor.at/0tUfG13m
Rýchlokurz pomalopisu (napíš nám do správy)

Swapnito je tím mladých ľudí, kt. sa rozhodli priniesť formát swapov trošku ďalej od Bratislavy. Veríme, že ťa nadchne koncept vymieňania oblečenia/kníh/rastlín tak ako nás. Vymieňaj s rozumom. Veď predsa: vysoká spotreba neznamená lepší a kvalitnejší život.

Foto: Tomáš Helísek

Olomouc z po(d)hledu

Český fotograf Tomáš Helísek nafotil pozoruhodné fotografie Olomouca, jeho rozmanitosť, bohatú históriu, architektúru a uličky s jedinečnou atmosférou, zachytené z pohľadu vozíčkara. V piatok 17. septembra 2021 o 17.00 h vám fotograf sám priblíži zaujímavosti a pozoruhodný príbeh spojený s výstavou Olomouc z po(d)hledu v Hoteli Thermia Palace na Kúpeľnom ostrove. Fotografie si môžete pozrieť na prechádzke topoľovou alejou do 30. septembra v Kúpeľnom parku.

Výstava v Piešťanoch je prezentovaná vďaka spolupráci Czech Tourism Slovensko, mesta Piešťany a Ensana Health Spa. Záštitu nad výstavou prevzal: Jeho Excelencia veľvyslanec Českej republiky na Slovensku Tomáš Tuhý.

Zdroj: FB Mestskej knižnice mesta Piešťany

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 30. apríla. Tento deň je Svetovým veterinárnym dňom. Meniny má Anastázia.
  • 30.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 29. apríla. Tento deň je Európskym dňom solidarity a spolupráce medzi generáciami a Medzinárodným dňom tanca. Meniny…
  • 29.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 27. apríla. Tento deň je Svetovým dňom grafiky. Meniny má Jaroslav.
  • 27.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Pri príležitosti Dňa Zeme sa v okolitých obciach konalo veľké upratovanie. Inak to nebolo ani v Ostrove, ktorý sa už…
  • 28.04.2024, 00:01
  • Spravodajstvo / Región
Dnes je nedeľa 28. apríla. Tento deň je Svetovým dňom bezpečnosti a zdravia pri práci. Meniny má Jarmila.
  • 28.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
utorok, 30. apríla 2024
Meniny má Anastázia, zajtra Amarila, Pamela