Dnes začína už druhý Piešťanský knihovar

  • Kultúra a spoločnosť / Podujatia / Výstavy / Piešťany / Spravodajstvo
  • 10. septembra 2021, 08:40

Druhé letné pokračovanie Piešťanského knihovaru sa začína už dnes a potrvá do utorka 14. septembra. Na programe sú rôzne autorské čítania, divadelné predstavenia, workshopy a výstavy v mestskej knižnici a v Piešťanskom informačnom centre na Pribinovej 2.

Dnes sa začína Piešťanský knihovar II, ktorý organizuje Mestská knižnica mesta Piešťany vo svojich priestoroch a v Piešťanskom informačnom centre na Pribinovej 2. Nenechajte si ujsť rôzne autorské a scénické čítania, workshopy, výstavy knižných ilustrácií, divadelné predstavenia pre deti i dospelých, ktoré budú prebiehať až do 14. septembra.

V piatok 10. septembra pre vás knižnica pripravila scénické čítania na motívy knihy Jána Uličianskeho Leonardo, kocúr z ulice a na motívy knihy Jaroslavy Blažkovej a Marty Rázusovej-Martákovej. Piešťanské informačné centrum na Pribinovej 2 je obohatené o nové výstavy. Môžete tam vidieť výstavu ilustrátorky Kataríny Ilkovičovej a výstavu ilustrácií Miloša Koptáka.

Sobota ponúka bohatý program pre detského návštevníka knižnice i jeho rodičov plný dramatizácie z kníh tvorby Adriana Macha a prezentáciu knihy slovenskej spisovateľky Andrey Gregušovej.

Nedeľa bude patriť divadelnému predstaveniu RozKrávka, ktorá sa v knižnici začíba o 10.30hod. Tvorivé aktivity pre deti sú pripravené v Piešťanskom informačnom centre na Pribinovej 2 v pondelok, spolu s výstavami ilustrácií Kataríny Ilkovičovej a Miloša Koptáka.

V utorok 14. septembra o 17.00 h si môžete pozrieť online čítanie z rozprávkových kníh Z rozprávky do rozprávky, ktoré budú uverejnené na webe, na Facebooku alebo na YouTube knižnice.

Viac informácií na https://www.kniznica.sk/uvod/. Podujatie z verejných zdrojov podporil Fond na podporu umenia, ktorý je hlavným partnerom projektu Zaži knihu.

Zdroj: FB Mestskej knžnice mesta Piešťany

0 Shares

Najnovšie správy

Pri príležitosti Dňa Zeme sa v okolitých obciach konalo veľké upratovanie. Inak to nebolo ani v Ostrove, ktorý sa už…
  • 28.04.2024, 00:01
  • Spravodajstvo / Región
Dnes je pondelok 29. apríla. Tento deň je Európskym dňom solidarity a spolupráce medzi generáciami a Medzinárodným dňom tanca. Meniny…
  • 29.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je nedeľa 28. apríla. Tento deň je Svetovým dňom bezpečnosti a zdravia pri práci. Meniny má Jarmila.
  • 28.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 30. apríla. Tento deň je Svetovým veterinárnym dňom. Meniny má Anastázia.
  • 30.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
utorok, 30. apríla 2024
Meniny má Anastázia, zajtra Amarila, Pamela