V útulku majú nový plot

V piešťanskom útulku panoval stavebný ruch. Po úprave predného výbehu tam postavili nový plot, ktorý oddelil strednú a zadnú časť areálu. Staré ploty už totiž doslúžili.

Foto: FB Viac úsmevov:)

Ošetrovatelia v útulku sú multifunkční. Okrem starostlivosti o zvieratá, útulok, komunikáciu s ľuďmi, ktorí prichádzajú na venčenie či adopcie, riešia aj stavebné úpravy v areáli. Tentoraz stavali nové plo- ty. „Konečne sme sa prepracovali po úprave predného výbehu k stavbe plotov v celom areáli. Staré ploty už neboli bezpečné, vždy narýchlo diery zaplátané, a tak boli zhodené za pomoci bagrov,“ uviedla riaditeľka Ľubomíra Baleková prostredníctvom webstránky útulku.

S pomocou ochotného Zdenka, pána Leidera s technikou a v prvých dňoch aj ošetrovateľa Martina vybetónovali základy, múry a napokon i pozvárali mreže, aby plot oddeľujúci strednú a zadnú časť výbehu dokončili. „Je to náročné aj s vypúšťaním psov, keď chýba oplotenie, lebo majú na výbeh dva areály,“ dodala riaditeľka. Teraz už chýba len dokončiť strednú a prednú časť areálu.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je nedeľa 12. mája. Tento deň je Európskym dňom minerálov, Svetovým dňom ošetrovateliek, Svetovým dňom spravodlivého obchodu a Medzinárodným…
  • 12.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 10. mája. Tento deň je Svetovým dňom pohybu ku zdraviu. Meniny má Viktória.
  • 10.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
nedeľa, 12. mája 2024
Meniny má Pankrác, zajtra Servác