Leto plné dobrej hudby

  • Kultúra a spoločnosť
  • 3. júla 2014, 08:16
  • Autor:red

Agentúra Duna organizátor najväčšieho festivalu na Slovensku Topfest pre Vás pripravila ďalšie zaujímavé podujatia plné zábavy a dobrej hudby.

V polovici júla v dedinke Veľké Ripňany sa uskutoční festival Ripfest. V sobotu 19. júla zavíta na futbalové ihrisko množstvo hudobných talentov. Môžete sa tešiť na hviezdy ako IMT Smile, Iné Kafe, Gladiátor, Zuzana Smatanová, Polemic a iné.
Po Ripfeste sa môžete zabaviť na jednom z najstarších festivalov na Slovensku, ktorý sa každoročne koná v malebnej obci pri Trnave – Červeník.Festival sa uskutoční v dňoch 8.-9. augusta. Vystúpia tu skupiny Tublatanka, IMT Smile, Konflikt, Hex, Slobodná Európa a mnoho ďalších.
Festival Červeník vystriedajú  každoročné hody v dedinke Trebatice pri Piešťanoch. Tento rok v dňoch 15.-16. augusta príde ľudí zabaviť skupina Iné Kafe so spevákom Vratkom Rohoňom,  Fuera Fondo, Peter Bič Projekt, Tublatanka, Hex, Konflikt, IMT Smile, Zoči Voči….
Rozdávame lístky
Ak chcete zažiť atmosféru festivalov Ripfest, Červeník alebo Hody Trebatice, zapojte sa do našej súťaže. Dvaja vyžrebovaní šťastlivci získajú po dve vstupenky na daný festival. Stačí poslať SMS v tvare:
sutaz(medzera)ripfest(medzera)telefonický kontakt
sms môžete posielať do nedele 13.júla

sutaz(medzera)cervenik(medzera)telefonický kontakt

sms môžete posielať do nedele 3. augusta

sutaz(medzera)trebatice(medzera)telefonický kontakt 
sms môžete posielať do nedele 10. augusta

na číslo 7037, podľa festivalu na ktorý chcete ísť. Cena sms je 1 € s DPH.



Tí menej trpezliví, ktorým sa nechce skúšať šťastie si môžu lístky zakúpiť na stránke www.ticketportal.sk

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je pondelok 13. mája. Tento deň Dňom tulipánov. Meniny má Servác.
  • 13.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 15. mája. Tento deň je Medzinárodným dňom odporcov vojenskej služby, Svetovým dňom atletiky, Svetovým dňom rodiny a…
  • 15.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Bodnutím manžela vyvrcholila hádka v byte medzi manželmi v Novom Meste nad Váhom. Obaja boli pod vplyvom alkoholu. Informovala o…
  • 16.05.2024, 18:02
  • Krimi / Spravodajstvo
štvrtok, 16. mája 2024
Meniny má Svetozár, zajtra Gizela