Deti smažili a varili rybie špeciality

  • Kultúra a spoločnosť
  • 24. mája 2013, 14:41
  • Autor:red

Biftek z kapra, kaprie hranolky, ražničie zo sumca či kapor v syrovo-slaninovom náleve – to sú špeciality, ktoré varili v kuchyni obecného úradu v Dubovanoch mladí rybári z detských rybárskych krúžkov.

Vedie ich skúsený rybár Jaroslav Heler. „Učím deti nielen rybolovu, ale aj kuchárskemu umeniu, pretože jedno s druhým súvisí.
Špeciality z kapra varili mladí rybári v Dubovanoch.

Prijali sme výzvu dlhoročného fanúšika našich detí herca Ivana Tuliho Vojteka, vyhrnuli si rukávy a navarili chutné jedlá z rýb, ktoré sme sami ulovili,“ povedal na margo vydarenej gastro akcie šéf rybárskych krúžkov. Herec národného divadla sa dokonca prišiel poďakovať Samuelovi Žákovi z piešťanskej spoločnosti Stavhit za podporu detských rybárskych krúžkov.
0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 17. mája. Tento deň je Svetovým dňom hypertenzie a Svetovým dňom telekomunikácií. Meniny má Gizela, Aneta.
  • 17.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Bodnutím manžela vyvrcholila hádka v byte medzi manželmi v Novom Meste nad Váhom. Obaja boli pod vplyvom alkoholu. Informovala o…
  • 16.05.2024, 18:02
  • Krimi / Spravodajstvo
piatok, 17. mája 2024
Meniny má Gizela, zajtra Viola