Deti smažili a varili rybie špeciality

  • Kultúra a spoločnosť
  • 24. mája 2013, 14:41
  • Autor:red

Biftek z kapra, kaprie hranolky, ražničie zo sumca či kapor v syrovo-slaninovom náleve – to sú špeciality, ktoré varili v kuchyni obecného úradu v Dubovanoch mladí rybári z detských rybárskych krúžkov.

Vedie ich skúsený rybár Jaroslav Heler. „Učím deti nielen rybolovu, ale aj kuchárskemu umeniu, pretože jedno s druhým súvisí.
Špeciality z kapra varili mladí rybári v Dubovanoch.

Prijali sme výzvu dlhoročného fanúšika našich detí herca Ivana Tuliho Vojteka, vyhrnuli si rukávy a navarili chutné jedlá z rýb, ktoré sme sami ulovili,“ povedal na margo vydarenej gastro akcie šéf rybárskych krúžkov. Herec národného divadla sa dokonca prišiel poďakovať Samuelovi Žákovi z piešťanskej spoločnosti Stavhit za podporu detských rybárskych krúžkov.
0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je sobota 13. septembra. Tento deň je Dňom pozitívneho myslenia, Medzinárodným dňom čokolády a Medzinárodným dňom programátorov. Meniny má…
  • 13.09.2025, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je nedeľa 14. septembra. Tento deň je Dňom európskeho kultúrneho dedičstva. Meniny má Ľudomil.
  • 14.09.2025, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
nedeľa, 14. septembra 2025
Meniny má Ľudomil, zajtra Jolana