Slovenský cykloklub pozýva na Raňajky pre cyklistov

  • Piešťany / Spravodajstvo
  • 6. júna 2024, 00:01

Slovenský cykloklub všetkých pozýva na Raňajky pre cyklistov, ktoré sa uskutočnia v piatok 7. júna pri meteorologickej stanici pri Kolonádovom moste v Piešťanoch. Raňajky sa budú podávať od 7. do 10. hodiny alebo do „vypapania“ zásob. Pre cyklistov, kolobežkárov, korčuliarov, ale i chodcov bude pripravené drobné občerstvenie, káva, čaj či minerálka.

(Autor: Slovenský cykloklub)

Raňajky sú základom úspešného dňa! Tohto hesla sa v Slovenskom cykloklube držia už tretí rok, preto budú raňajky naozaj bohaté. Vďaka skvelým lokálnym partnerom si budete môcť pochutnať na výborných bagetkách či na kávičke. Ponuku od partnerov doplnia koláčiky, sladké i slané pečivo z lokálnych pekárni, voňavý čaj, ovocie. Tohtoročnou novinkou je program pre detským návštevníkov, raňajky navštívi maskot Kubík, ktorý deťom prinesie dobrú náladu, nejakú maškrtu a veselé odmeny.

Slovenský cykloklub v tomto roku oslavuje 30 rokov svojej pôsobnosti. Desiatky rokov vykonáva dlhoročnú činnosť priamo z Piešťan, kde má svoje sídlo. „Našou primárnou činnosťou je realizácia, obnova a udržiavanie cykloturistického značenia na Slovensku. Stojíme za tisíckami kilometrov cykloturistických trás, inak to nie je ani v okolí Piešťan. Náš značkársky život si ozvláštňujeme organizáciou podujatí pre širokú verejnosť. Raňajky pre cyklistov budeme organizovať už tretí rok a teší nás záujem zo strany piešťanských cyklistov, širokej verejnosti a mesta. I tento rok sú všetci srdečne vítaní,“ uviedla organizátorka podujatia Lucia Bagová.

V stánku sa okrem raňajok môžete dozvedieť zaujímavé informácie z oblasti cykloturistiky a cyklistiky nielen z okolia Piešťan, ale z celého Slovenska.

zdroj: Slovenský cykloklub

0 Shares

Najnovšie správy

sobota, 27. júla 2024
Meniny má Božena, zajtra Krištof