Chcel sa zbaviť elektromotorky, hodil ju do vážskeho kanála

Piešťanskí hasiči v nedeľu 19. mája popoludní uhasili horiacu kopu sena na Bodone. Pre istotu stoh rozhrabali a ešte dohasili skryté ohniská.

(Autor: OR HaZZ Piešťany)

V ten istý deň ich zavolal vyľakaný majiteľ motorového auta, pretože v motorovej časti sa mu objavil asi meter dlhý had. Keď tam hasiči prišli, hada už nebolo, odplazil sa sám.

Piešťanský vodič zdemoloval autom nielen kamenný vymurovaný múrik, ktorý chránil odpadové nádoby, ale aj informačnú tabuľu pri penzióne Benátky v obci Banka. Stalo sa to v pondelok 20. mája okolo štvrtej popoludní. Privolaní hasiči poskytli vodičovi aj spolujazdkyni prvú predlekársku pomoc a potom ich nechali na starosť privolaným zdravotníkom. Hasiči vozidlo odpojili od batérie, aby nedošlo k požiaru.

Na sídlisku Adam Trajan ostalo v aute v utorok 21. mája dopoludnia uzamknuté šesťročné dieťa. Hoci na pomoc privolali hasičov, dieťa sa podarilo oslobodiť okoloidúcim mužom.

V derivačnom kanáli Váhu pri cyklotrase ktosi hodil do vody elektrickú motorku bez batérie. Z vody ju v utorok 21. mája vytiahli hasiči a na pokyn polície motorku silným tlakom vody „vyšpricovali“, aby polícia zistila VIN číslo.

O dva dni nato, vo štvrtok 24. mája, sa za diaľničným nadjazdom v smere na Trebatice pokazilo osobné auto. S podozrením na možný väčší požiar tam poslali hasičov. Tí zistili, že ide o poruchu turba, auto bolo mierne zadymené, bez príznakov horenia. Pre istotu ho ešte prekontrolovali termokamerou.

Plynová nádrž v kufri osobného auta sa poškodila vodičovi vo štvrtok 24. mája večer pri Tescu. Hasiči auto odpojili od akumulátora a dotiahli poškodený komponent, aby plyn ďalej neunikal. Auto odvetrali.

0 Shares

Najnovšie správy

sobota, 27. júla 2024
Meniny má Božena, zajtra Krištof