Sugar Baby Love! Na hody do Veľkých Kostolian príde aj kapela, ktorá má na konte svetový hit

  • Kultúra a spoločnosť
  • 22. mája 2024, 10:46

Vo Veľkých Kostoľanoch bude koncertovať anglická glamrocková kapela The Rubettes. Skupina, ktorej nesmrteľný hit Sugar Baby Love obletel svet, vystúpi v rámci festivalu Hody Veľké Kostoľany.

Hodové festivaly v regióne sa začnú vo Veľkých Kostoľanoch a skončia v Trebaticiach.

Koncertné pódium bude počas piatka a soboty 14. a 15. júna situované pod holým nebom v areáli Futbalového štadióna Michala Podolana. Okrem hudobnej legendy, ktorá v 70. rokoch kraľovala britskej hitparáde, zahrajú na podujatí aj známe slovenské mená ako Iné kafe, Majk Spirit, Lukáš Adamec či Karpina. O zábavu sa tiež postarajú kapely Tri groše, Duchoňovci, P.O.H., Brandys, Ťažký flám, Piňazi De?, Los brados, Neznámi a Dusky band. Na dvojdňový nabitý program nadviaže v nedeľu tradičná veľkokostolianska hodová zábava.

„Minulý rok sme hody poňali festivalovým štýlom a reakcie ľudí boli pozitívne. Do areálu sa prišli zabávať tisícky ľudí nielen z Veľkých Kostolian, pritiahli sme aj mnohých z okolitých obcí, Trnavy, Hlohovca či Piešťan. Tento rok ešte akciu umocní vystúpenie The Rubettes,“ povedal v mene organizačného tímu Adam Kolarovič. „Okrem koncertov sa ľudia môžu tešiť aj na pestrý výber občerstvenia vrátane alko i nealko nápojov, pripravíme sedenie pod veľkorozmerným stanom, chýbať nebudú ani kolotoče. Víkend doplnia okrem hodovej zábavy aj futbalové zápasy družstiev z Veľkých Kostolian,“ dodal Kolarovič.

Vstupenky na akciu Hody Veľké Kostoľany sú v predaji v sieti Ticketportal.sk

(inz.)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 14. júna. Tento deň je Svetovým dňom darcov krvi. V roku 1934 sa v Piešťanoch narodil športový…
  • 14.06.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 13. júna. V roku 1934 sa vo Veľkých Kostoľanoch narodil spisovateľ Jozef Pavlovič. Meniny má Anton.
  • 13.06.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Už 31. ročník prehliadky historických vozidiel pod názvom Piešťanské Zlaté stuhy sa uskutočnil minulý týždeň od štvrtka do soboty na…
  • 14.06.2024, 06:11
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 15. júna 2024
Meniny má Vít, zajtra Bianka, Blanka