V Spojenej škole Rakovice rozkvitla tvorivosť

  • Školy
  • 20. mája 2024, 00:01

V priestoroch Spojenej školy Rakovice sa vo štvrtok 9. mája uskutočnil tretí ročník floristickej súťaže Floravida. Podujatie, ktoré sa stalo tradíciou školy, opäť prilákalo zvedavých a talentovaných žiakov z okolitých škôl, tentoraz z domácej spojenej školy a zo Spojenej školy v Malinove. Ich kreativita a floristické zručnosti ohromili porotu a divákov, ktorí sa zišli, aby podporili mladých talentovaných tvorcov. Atmosféra bola plná očakávania.

(Autor: Klaudia Vaculová )

Keď porota odborne zhodnotila práce študentov, ktorí vytvorili rôzne kvetinové aranžmány, boli vyhlásení víťazi. Na prvej priečke sa umiestnila Silvia Sadloňová, na druhom mieste skončila Ema Mráziková, obe zo Spojenej školy Rakovice, a tretia bola Terézia Csomorová zo Spojenej školy v Malinove.

Okrem toho sa súťaže zúčastnili žiačky zo Základnej školy F. E. Scherera z Piešťan, ktoré mali samostatnú kategóriu. Na prvom mieste skončila Simona Jesenská, druhá bola Vanessa Folková a tretia Timea Košťálová.

Víťazi a účastníci súťaže predviedli talent a vášeň pre kvetinovú tvorbu. Ich práce nás inšpirujú a tešíme sa na ďalšie podujatia, ktoré nám prinesú svet kvetov a kreativity.

Ďakujeme všetkým účastníkom a organizátorom za úspešne zorganizovanú a inšpiratívnu súťaž Floravida 2024 a zároveň vyslovujeme vďaku sponzorom, ktorí prispeli k jej výbornému priebehu.

Klaudia Vaculová

0 Shares

Najnovšie správy

sobota, 27. júla 2024
Meniny má Božena, zajtra Krištof