Ďalší infoseminár úspešne za nami

  • Kultúra a spoločnosť
  • 8. mája 2024, 00:01

Infobodka Piešťany, v rámci spolupráce občianskeho združenia Myška a Krajskej inovačnej rozvojovej agentúry, usporiadala v spolupráci s Národným inštitútom vzdelávania a mládeže – Neformálne vzdelávanie (NIVAM) a Dobrovoľníckym centrom Trnavského kraja, o.z., ďalší úspešný infoseminár o získavaní finančných prostriedkov na prácu s mládežou v oblasti neformálneho vzdelávania.

(Autor: archív autora)

Informačná prednáška pod názvom Roadshow sa uskutočnila 16. apríla v Centre voľného času Ahoj a zameriavala sa na viaceré možnosti získavania financií. Prednášala Marta Hlavatá (NIVAM), ktorá predstavila viacero programov vrátane Erasmus +, Európskeho zboru solidarity a dotačných schém (financie z Ministerstva školstva, vedy, výskumu a športu SR). Ako bonus sa konala prezentácia Dobrovoľníckeho centra Trnavského kraja o.z., kde zazneli tipy na skvelé dobrovoľnícke príležitosti a informácie o projekte Týždeň dobrovoľníctva 2024.

Prednášky sa zúčastnili záujemcovia z rôznych oblastí pôsobenia, vrátane žiakov a študentov zo základných, stredných a vysokých škôl, ako aj ich pedagógov, predstaviteľov mesta Piešťany z odboru rozvoja a inovácií, neziskového sektora a predstaviteľov občianskych združení a športových klubov. „Bol to neskutočný zážitok vidieť tak veľa nadšených tvárí z rôznych oblastí. Som nesmierne vďačný, že práve občianske združenie Myška môže byť súčasnou takýchto projektov a vytvárať kvalitný komunikačný kanál pre všetkých,“ dodal Ivan Samko, zakladateľ o.z. Myška.

(is)

0 Shares

Najnovšie správy

sobota, 27. júla 2024
Meniny má Božena, zajtra Krištof