Zábavný, ale aj poučný koncert Spievankova v Dome umenia

  • Kultúra a spoločnosť
  • 3. mája 2024, 08:19

Detskí diváci s nadšením privítali obľúbené postavičky krajčíra Raka, psíka Policajta, živých snehuliakov, vílu Nezábudku a píšťalku Tidlalku vo veľkej sále piešťanského Domu umenia. Plné hľadisko potešilo nielen personál divadla, ale aj Máriu Podhradskú a Petru Dubayovú v hlavných úlohách interaktívneho koncertu Angličanina z divadelnej dielne súboru Spievankovo.

(Autor: Martin Palkovič)

V pondelok 22. apríla si deti zaspievali, zabavili sa a dokonca sa niečo nové naučili o rodine, jedle, farbách, ľudskom tele a zvieratkách prostredníctvom príbehov, rytmizácií a pesničiek v anglickom jazyku. Zábavnou formou si rozšírili slovnú zásobu a naučili sa aktívnejšie komunikovať po anglicky. Veríme, že domov si odniesli nielen neopakovateľný zážitok z divadla, ale aj pozitívny vzťah k učeniu sa cudzieho jazyka. Veď učenie sa môže byť zábavou.

A o tom, že hrať pre deti v krásnom a užitočnom predstavení bavilo aj účinkujúce herečky, rozpráva divadelná kronika, v ktorej popísali svoje dojmy z Angličaniny. Už teraz sa tešíme, že sa deti aj v budúcnosti opäť stretnú so svojimi priateľmi zo Spievankova v Dome umenia.

DU SF

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 17. mája. Tento deň je Svetovým dňom hypertenzie a Svetovým dňom telekomunikácií. Meniny má Gizela, Aneta.
  • 17.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 18. mája 2024
Meniny má Viola, zajtra Gertrúda