Maličký Jánošík či ľadová kráľovná sa zahrali na karnevale

Materské centrum Úsmev organizovalo v nedeľu 21. apríla v Malej scéne Mestského kultúrneho strediska v Piešťanoch jarný karneval. Zábava sa začala o 15. hodine a pre deti bolo pripravených množstvo aktivít.

(Autor: dan)

V maskách ako zvyčajne kraľovala ľadová kráľovná Elsa, v množstve detí sa však mihala aj Snehulienka, Harry Potter či rôzne typy zvieratiek, predovšetkým mačičky od výmyslu sveta. Prekvapením bol malý Jánošík či batoliatka oblečené za lienky alebo včielky.

Pre maľovanie na tvár, zapletanie vlasov či maľovanie vodovými farbami, kde sa deti mohli nechať skrášliť, boli pripravené rozprávkové stanovištia. Na prvom ich vítala Carmen, ktorá rozhadzovala kvety a deti ich museli zbierať, druhé stanovisko patrilo Popoluške, kde jej deti pomáhali preberať šošovičku s hrachom či zametať. Pri práci im asistovali usilovné holúbky.

Pre milovníkov čarovného sveta Harryho Pottera bolo pripravené triafanie loptičiek s metlami a hokejkami do bránky, obdoba metlobalu. V bazéniku s modrými balónikmi s názvom Vodný svet zase deti hádzali loptičky do kýblikov a obruče na drevené makety.

O 16.00 h sa začalo v sále divadielko, kde si deti unavené po hraní mohli odpočinúť. Podarený karneval trval do 18. hodiny a vďaka okrem organizátorov z Materského centra Úsmev patrí aj rodičom, ktorí pomáhali s prípravami a stanovišťami.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 8. mája. Tento deň je Dňom víťazstva nad fašizmom a Svetovým dňom červeného kríža. Meniny má Ingrida.
  • 08.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je nedeľa 5. mája. Tento deň je Medzinárodným dňom pôrodných asistentiek a Svetovým dňom hygieny rúk. Meniny má Lesia,…
  • 05.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 6. mája. Tento deň Medzinárodným dňom bez diét. Meniny má Hermína.
  • 06.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 9. mája. Tento deň je Dňom Európy a Európskym dňom opery. Meniny má Roland.
  • 09.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 9. mája 2024
Meniny má Roland, zajtra Viktória