V Hlohovci mal 19-ročného mladíka na smrť dobodať jeho vlastný otec

  • Krimi / Spravodajstvo
  • 21. apríla 2024, 12:04

Trestné stíhanie pre obzvlášť závažný zločin vraždy začal krajský vyšetrovateľ polície z Trnavy v súvislosti s násilnou smrťou 19-ročného muža z Hlohovca. Toho našli v sobotu mŕtveho v byte, miesto činu a okolie vzápätí obsadili viaceré policajné hliadky, ktoré rozbehli pátranie po podozrivom.

19-ročného muža z Hlohovca našli v sobotu mŕtveho v byte. (Autor: FB Polícia SR - Trnavský kraj)

„Policajtom sa už zakrátko podarilo neďaleko od miesta udalosti nájsť podozrivého 46-ročného muža. Obmedzili ho na osobnej slobode a podrobili dychovej skúške na alkohol s pozitívnym výsledkom,“ informovala o prípade trnavská polícia. Policajti kriminálnej polície sa prípadom začali ihneď zaoberať a na mieste vykonali všetky potrebné prvotné úkony. Podľa vyjadrenia obyvateľov z okolia bytového domu, kde sa tragédia stala, v tomto prípade pravdepodobne dobodal otec svojho syna.

Okolnosti, za ktorých k tejto tragickej udalosti došlo, ako aj to, čo jej predchádzalo, sú predmetom ďalšieho policajného vyšetrovania.

(SITA)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je sobota 4. mája. Tento deň je Výročím úmrtia M. R. Štefánika, Medzinárodným dňom hasičov a Sviatkom sv. Floriána…
  • 04.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 4. mája 2024
Meniny má Florián, zajtra Lesana