Jarné topánky – ktoré sú najobľúbenejšie? Aké sa oplatia kúpiť túto sezónu?

  • Inzercia
  • 19. apríla 2024, 11:09

Čas čižiem je už dávno preč a na sandále ešte nie je dostatočne teplo. Nastáva obdobie, ktoré je prechodom medzi zimou a letom, obdobie pre prechodné topánky. Prechodné alebo jarné dámske topánky sú nevyhnutnou výbavou šatníka pre premenlivé počasie. Ktoré modely sú najviac obľúbené a aké sa oplatia kúpiť s ohľadom na ich štýl a praktické využitie?

(Autor: CCC)

Poltopánky na šnurovanie

Prvým, veľmi klasickým kúskom jarnej obuvi, sú čierne poltopánky na šnurovanie. Ide o pánsky štýl, ktorý je veľmi moderný a tiež pohodlný. Tieto jarné topánky sa vyrábajú na vyššej podošve a s veľmi nízkym opätkom. Ide o kombináciu, ktorá prispieva k pohodliu počas celého dňa. Poltopánky na šnurovanie sú ideálnou voľbou do práce a na prechádzky v meste. Najlepšie vyzerajú s nohavicami.

Jarné topánky po členky

V chladnejšom jarnom počasí iste oceníte topánky, ktoré mierne zahrejú. Vyberte si členkové čižmičky. Čižmičky patria medzi prechodné topánky skvelo kombinovateľné s rôznym oblečením. Veľmi pekne vyzerajú s úzkymi džínsami a na vyššom opätku aj so sukňou v dĺžke po kolená. Najviac obľúbené sú v béžovej, hnedej a čiernej farbe. Kúpiť je možné aj modely s rôznymi ozdobami akú sú strapce, pracky a zipsy.

Pohodlné balerínky

Veľmi obľúbeným modelom jarnej obuvi sú balerínky. Jarné topánky v podobe balerínok obnosíte úplne všade od práce cez kokteily s priateľkami až po formálnejšie udalosti. Medzi klasiku patria balerínky bez zbytočných ozdob na rovnej podrážke. Ak potrebujete pridať centimetre, zvoľte balerínky na opätku, ktoré sú úchvatné v lakovanej podobe. Veľmi komfortne sa nosia baleríny bez päty s remienkom. Vyberte si model, ktorý sa hodí k vášmu štýlu z ponuky predajní CCC. Obchody CCC sú pre vás otvorené po celom Slovensku. Nakupovať rýchlo z pohodlia domova umožní internetový obchod CCC.

Šarmantné mokasíny

Medzi top jarné topánky patria mokasíny. V súčasnosti sú trendy hlavne mokasíny na platforme s detailmi, ktoré pútajú pohľady. Jednoduchý outfit do práce či úzke nohavice s blúzkou pekne doladíte vďaka mokasínam s retiazkou v prednej časti nad prstami. Čím širšia retiazka, tým získavajú topánky modernejší vzhľad. Maximálne trendové sú mokasíny s prackou cez klenbu chodidla.

Ležérne tenisky

Medzi populárnu jarnú obuv patria bez pochýb tenisky. Kvôli daždivému a vlhkému počasiu odporúčame nešetriť a kúpiť kožené tenisky. Ak bude ich platforma vyššia, nemusíte sa obávať, že budete mať v topánkach bazén. Pre minimalisticky založené ženy sú určené tenisky v bielej a béžovej farbe. Pre wau efekt zvoľte tenisky v zlatej farbe, so zvieracími motívmi alebo zipsami po stranách.

Elegantné lodičky

Náš výber najobľúbenejších jarných topánok musíme jednoznačne ukončiť lodičkami. Táto viacúčelová obuv vám dobre poslúži nielen na jar. Lodičky sa nosia do práce, na večierky, ale tiež počas jarného obdobia ako prechodná obuv. Patria medzi elegantnejšie topánky, ktoré najlepšie vyzerajú s kostýmom a so sukňou. Pekne vyniknú i v outfite s úzkymi, čiernymi džínsami a bielym topom. Na večierky sa hodia lodičky s krytou pätou a prstovou oblasťou s remienkom okolo členku. Do práce noste lodičky v tmavej farbe na širšom opätku v strednej výške. Do mesta si obujte lodičky v pastelových farbách na úzkom opätku a lakované alebo zlaté lodičky s vysokým opätkom.

(inz.)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 30. apríla. Tento deň je Svetovým veterinárnym dňom. Meniny má Anastázia.
  • 30.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 1. mája. Tento deň Sviatkom práce, Sviatkom sv. Jozefa robotníka, patróna všetkých pracujúcich a Svetovým dňom astmy.…
  • 01.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 2. mája 2024
Meniny má Žigmund, zajtra Galina