Šachisti ŠK Kúpele víťazmi druhej ligy

  • Šport / Ostatné športy
  • 2. apríla 2024, 18:58

V záverečnom dvojkole druhej šachovej ligy Západ vedúce Kúpele Piešťany najskôr vyhrali nad Doprastavom Bratislava „C“ 4,5:3,5 a potom podľahli Slovanu Bratislava „D“ 3:5. Keďže v poslednom kole prehrala aj dovtedy druhá Dunajská Streda „B“, Piešťanci sa radovali z celkového prvenstva v súťaži.

K oporám šachistov Kúpeľov patril v tejto sezóne aj Marek Mihálik, ktorý získal 5,5 bodu zo siedmich partií. (Autor: Anton Mihálik)

V poslednom dvojkole chýbali tímová jednotka Peter Jančovič a Andrej Gaša. V zápase s Doprastavom vyhrali z hráčov Kúpeľov nad svojimi súpermi Juraj Oružinský, Marek Mihálik a Marián Manák, po pol bode za remízy uhrali Patrik Gaša, Denis Nemšák a Adrián Manák. V súboji s „déčkom“ Slovana získali bod Denis Nemšák a Marek Mihálik, pol bodu pridali Patrik Gaša a Peter Ábel.

Okrem týchto hráčov prispeli v priebehu súťaže k celkovému prvenstvo Piešťan aj Peter Jančovič, Matej Elbek Musaev, Andrea Slabá, Krištof Šiška, Andrej Gaša, Pavol Binčík, Daniel Matulík, Anton Mihálik, Ivan Pobjecky a Urmat Musaev.

Štefan Gregorička,

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 1. mája. Tento deň Sviatkom práce, Sviatkom sv. Jozefa robotníka, patróna všetkých pracujúcich a Svetovým dňom astmy.…
  • 01.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 2. mája 2024
Meniny má Žigmund, zajtra Galina