Dôchodcovia sa streli na výročnej schôdzi

  • Kultúra a spoločnosť
  • 10. marca 2024, 00:01

V Moravanoch nad Váhom sa uskutočnila výročná hodnotiaca schôdza tamojšej Základnej organizácie Jednoty dôchodcov Slovenska (ZO JDS), ktorú otvorila jej predsedníčka Boženka Mináriková. V príhovore zhodnotila činnosť organizácie a nakladanie s finančnými prostriedkami za rok 2023. V ďalšom bode programu oboznámila prítomných s plánom činnosti a rozpočtom na rok 2024.

(Autor: Výbor ZO JDS Moravany nad Váhom)

Moravianski dôchodcovia sa môžu tešiť na poznávacie výlety, kúpalisko, kultúrne podujatia, turistiku spojenú s opekačkou, rekondičné pobyty, posedenie pri príležitosti úcty k starším a mikulášske posedenie. Tiež sa zúčastnia brigády na miestnom cintoríne a v novembri počas na pietneho aktu položia veniec k pomníku padlým v prvej svetovej vojne. Dôchodcom sa prihovoril aj starosta obce Peter Hulman.

Výbor ZO JDS Moravany nad Váhom touto cestou ďakuje starostovi a obecnému zastupiteľstvu za sponzorský dar, bez ktorého by nemohli organizovať toľko zaujímavých podujatí. Program spestril aj tanečný krúžok žiakov miestnej základnej školy pod vedením učiteľa Kristiana Filipoviča. Nechýbalo ani chutné pohostenie a zábava pri živej hudbe.

Dôchodcom prajeme veľa zdravia a dobrú náladu na spoločných podujatiach.

zdroj: Výbor ZO JDS Moravany nad Váhom

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 3. mája 2024
Meniny má Galina, zajtra Florián