Zdena Studenková excelovala v roli nevernej manželky

V Dome umenia Piešťany sa predstavili známi herci. Divadelné predstavenie Zahráte mi manžela? alebo maliar izieb pobavilo takmer vypredané hľadisko a zožalo veľký úspech.

(Autor: dan)

Ako už býva zvykom, divadelné podujatia v Dome umenia bývajú vždy vydarené a inak to nebolo ani v pondelok 19. februára večer. Na hru o vtipnom manželskom trojuholníku sa prišlo pozrieť množstvo divákov, mnohých z nich pritiahlo aj hviezdne obsadenie. Na javisku sa popri výbornej Zdene Studenkovej nenechala zahanbiť ani populárna Zuzana Fialová, pri ktorých exceloval Roman Poláčik.

Ten nebol obľúbencom publika a najmä žien v ňom len tak náhodou, jeho otvorené prezliekacie scény nenechali chladnou nejednu návštevníčku. Ako chudobný príležitostný maliar sa skvele zhostil úlohy bohatého manžela, ktorú mu na oplátku za peniaze ponúkla neverná manželka Studenková. Na to im však neskočila ohrdnutá manželka Fialová, ktorá si niekoľkokrát prišla vybavovať k milenke svojho muža účty.

Anglická adaptácia z pera vo Veľkej Británii populárneho Donalda Churchilla s množstvom anglického humoru potešila aj slovenských divákov.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je sobota 4. mája. Tento deň je Výročím úmrtia M. R. Štefánika, Medzinárodným dňom hasičov a Sviatkom sv. Floriána…
  • 04.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 4. mája 2024
Meniny má Florián, zajtra Lesana