Opera Giuseppe Verdiho na plátne Domu umenia

(Autor: archív DU SF)

Yannick Nézet-Séguin bude dirigovať orchester Metropolitnej opery s hviezdnou sopranistkou Lise Davidsen, ktorá v MET po sérii nedávnych úspechov opäť debutuje v novej úlohe, tentoraz ako šľachetná Leonora. Nového naštudovania Sily osudu sa zhostí režisér Mariusz Trelinski, ktorý dej vníma ako príbeh zo súčasnosti. Po boku Lise Davidsen vystúpi tenorista Brian Jagde ako Don Alvaro, barytonista Igor Golovatenko ako Don Carlo, mezzosopranistka Judit Kutasi v úlohe Preziosilly, basbarytonista Patrick Carfizzi v úlohe Brata Melitoneho a basista Soloman Howard stvárni nielen Leono.

Hviezdy svetových mien z prostredia operného spevu si môžete pozrieť za 14 eur. Dych berúci príbeh trvá neuveriteľné štyri hodiny a 22 minút aj s dvomi prestávkami a opera bude odohraná v talianskom jazyku s anglickými a slovenskými titulkami. Vstupenky si môžete kúpiť v pokladni Domu umenia, prostredníctvom stránky www.domumenia-piestany.sk alebo cez portál ticketportal.sk.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 4. mája. Tento deň je Výročím úmrtia M. R. Štefánika, Medzinárodným dňom hasičov a Sviatkom sv. Floriána…
  • 04.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 4. mája 2024
Meniny má Florián, zajtra Lesana