MiMi dobroty na sviatok i do roboty

  • Inzercia
  • 28. februára 2024, 13:22

Čaká vás rodinná či pracovná oslava, svadba, krstiny? Premýšľate nad zákuskami, ktoré vám pochváli každý maškrtný jazýček? Máme pre vás tip. Zájdite do Piešťan, na rohu Teplickej a Moyzesovej ulice otvorili svoju prevádzku MiMi dobroty.

Cukrárka Miriam Danyalová (uprostred) so svojimi kolegyňami nadviazali na tradičné slovenské recepty, tie ešte vylepšili a vyladili. (Autor: red)

Vo vitrínkach nájdete nielen osvedčenú klasiku v podobe veterníkov, metrového koláča, opitého Izidora, punčáku či kokosovej rolády, ale aj nadýchané čokoládové, orechové a snickers kocky, ovocné torty i všeličo iné. Pripravia vám tu tiež lahodnú kávičku. A to všetko v príjemnom prostredí za výborné ceny.

V prevádzke MiMi dobroty na rohu Teplickej a Moyzesovej ulice v Piešťanoch si môžete zákusky kúpiť aj objednať, pripravia vám tu i lahodnú kávičku.

„Už niekoľko rokov vylepšujem a vylaďujem staré domáce recepty z našej rodinnej kuchárskej knihy. K láske k pečeniu ma priviedli mne najmilšie cukrárky – moja babička a mamička. Obe piekli vynikajúce slovenské zákusky, aké sa v nedeľu podávali na stôl v časoch bežných aj slávnostných,“ uviedla majiteľka MiMi dobrôt, Miriam Danyalová.

Ponuku obohatila o nové, súčasné trendy. „Zákusky pečieme a zdobíme v našej prevádzke v Horných Otrokovciach z prvotriednych surovín. Vsadili sme na moderný dizajn, takže zákusky nielen chutia, ale aj lahodia oku. Používame maslo, nie margarín. Krémy šľaháme z kvalitnej šľahačkovej smotany a mascarpone. Pečieme i príležitostné torty rôznych druhov zdobené ovocím, ale aj fondánové. Podľa požiadavky zdobíme rôznymi motívmi pre fajnšmekrov či figúrkami pre deti.

V obľube sú tiež francúzske veterníky – jahodové aj karamelové, pavlovky, rôzne kocky – snickers, čokoládové, ovocné, krémeš lotus, tiež tematické koláčiky – valentínske či veľkonočné. Práve sa chystáme prijímať objednávky na veľkonočné balíčky so suchými koláčikmi. Preto neváhajte, je ten pravý čas na objednávky,“ dodala majiteľka MiMi dobrôt. 

Kontakt:

Miriam Danyalová

Mobil: +421908564 382

E-mail: mimidobroty@gmail.com

Facebook: Mimi Dobroty

0 Shares

Najnovšie správy

Plánovaná už raz odkladaná udalosť Natrime si svoje mesto sa v sobotu 4. mája uskutočnila v dopoludňajších hodinách. Iniciatíva vznikla…
  • 10.05.2024, 00:01
  • Piešťany / Spravodajstvo
Dnes je piatok 10. mája. Tento deň je Svetovým dňom pohybu ku zdraviu. Meniny má Viktória.
  • 10.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 9. mája. Tento deň je Dňom Európy a Európskym dňom opery. Meniny má Roland.
  • 09.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 10. mája 2024
Meniny má Viktória, zajtra Blažena