Prvý ples elektrotechnikov aj so snehovou frézou

  • Kultúra a spoločnosť
  • 26. februára 2024, 00:01

Nie je jednoduché nadviazať na tradíciu úžasných plesov na záhradníckej škole. Ale podarilo sa. Po niekoľkých rokoch si vedenie Strednej priemyselnej školy elektrotechnickej povedalo, že ide do toho. A tak riaditeľ školy Jozef Kolník v sobotu 10. februára večer privítal 150 účastníkov 1. plesu elektrotechnikov na SPŠE v Piešťanoch.

(Autor: vd/md)

Fakľami a sviečkami osvetlená cesta do budovy, nádherne vyzdobená jedáleň, super obsluha, šatňa, bufet, prípitok, predjedlo, predtancovanie Folklórneho súboru Slnečnica, prvé tóny kapely alebo neskôr dídžeja, kvet pre partnerku, fotografia vo fotokútiku, chutná večera s dobrým vínom, zákusok a káva, tombolový lístok, polnočná kapustnica.

Dámy v prekrásnych róbach, páni s motýlikom a v dobrej nálade. Úžasná kvetinová výzdoba a to jedlo – jedna báseň. Nechýbala tombola s bohatou nádielkou cien od prajných sponzorov a priateľov školy – prvou cenou bola snehová fréza. Čo ešte viac si môžeme priať? My vieme a o rok to bude ešte lepšie. Prežili sme krásny večer a tešíme sa o rok znova!

SPŠE Piešťany

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je sobota 4. mája. Tento deň je Výročím úmrtia M. R. Štefánika, Medzinárodným dňom hasičov a Sviatkom sv. Floriána…
  • 04.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 4. mája 2024
Meniny má Florián, zajtra Lesana