Top dizajny tričiek, ktoré si môžete dať vyrobiť

  • Inzercia
  • 20. februára 2024, 12:54

Každému sa páči na tričku iný vzor, nápis či farba. Jeden preferuje obrázok, ďalší abstrakciu a niekto len jednoduchý nápis. V dnešnom článku vám predstavíme štyri dizajny, ktoré nájdete v mnohých predajniach. Ak chcete držať krok s módou, potom sa nechajte inšpirovať a môžete si sami navrhnúť vlastný dizajn.

(Autor: Andrey Popov / stock.adobe.com)

Niektoré dizajny vás neprekvapia, iné možno áno. Ktoré patria medzi top vzory na tričkách?

1. Minimalistický dizajn

Minimalizmus bol dominantný v oblasti bytových doplnkov, no dnes už sa dostáva aj do módy. Tento trend sa stáva čoraz populárnejší. Minimalistické tričká sa vyznačujú jednoduchými líniami, jednofarebnosťou a veľmi jednoduchou grafikou. Ich krása spočíva práve v ich jednoduchosti.

2. Matchy-matchy oblečenie

Byť originálny sa oplatí. Mať tričká s vlastnou potlačou tiež. Určite si všimli rastúci trend rovnakého oblečenia medzi matkou a dcérou, prípadne aj partner a partnerka. Nazýva sa aj ako matchy-matchy. Ak sa vám tento trend páči, vyberte si farbu tričiek a zvoľte si aj vlastný dizajn. Vybrať si môžete jemný nápis alebo symbol, ktorý je pre matku s dcérou charakteristický.

3. Typografický vzor

Typografia sa zaoberá grafickou úpravou. Ide teda o samotné písmo, tvar písma, jeho usporiadania, jeho farba a efekty. Typografia sa dostala aj na tričká v podobe rôznych nápisov, ktoré vyzerajú ako 3D. Snahou tričiek je upútať pozornosť, povedať niečo dôležité a vyhlásiť osobné vyhlásenie.

4. Retro/nostalgické 

V pravidelných obdobiach sa vracajú rôzne retro dizajny a ani súčasnosť nie je výnimkou. Nostalgické odtiene farieb zo 60. a 70. rokov, stará grafika alebo obyčajné nápisy „retro/vintage“. Ak by ste si chceli navrhnúť vlastné retro tričko, využiť môžete vyskúšať e-shop navrhnisi.sk.

Spomenuté dizajny tričiek sú v dnes v popredí, vyskúšať však môžete aj iné štýly. Pokiaľ ste dostatočne kreatívny, pripravte si vlastný dizajn trička a jednoducho si ho nechajte vyrobiť pre vás, prípadne ako darček pre priateľov.

(inz)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je sobota 27. apríla. Tento deň je Svetovým dňom grafiky. Meniny má Jaroslav.
  • 27.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Piatok 26. apríla 2024 sa zapíše ako deň s viacerými dopravnými nehodami v takmer identickom čase. Okrem klasických piatkových kolón sa medzi…
  • 26.04.2024, 17:10
  • Piešťanský týždeň / Spravodajstvo
sobota, 27. apríla 2024
Meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila