Rozmarínci to fašiangovo roztočili v Semafore

  • Piešťanský týždeň / Nezaradené / Kultúra a spoločnosť / Reportáž / Spravodajstvo
  • 17. februára 2024, 06:44

Tam, kde jedni končia, druhí začínajú. Aj tak by sa dal opísať utorkový maratón s pochovávaním basy v Piešťanoch. Len čo sa skončili ceremónie na Námestí slobody, rozplakali sa plačky z Denného centra Rozmarín v reštaurácii Semafor.

(Autor: Jozef Guga)

Práve tu totiž v utorok 13. februára  v predvečer Škaredej stredy usporiadali piešťanskí seniori z Rozmarínu parádny fašiangový večierok pre svojich členov. Tí vynaliezaví sa aj patrične odeli do fašiangových kostýmov.

Nechýbala zábava, tancovanie na parkete, družné rozhovory, chutná večera, kávička aj koláčik. Záujem bol nad očakávanie organizátorov.

Do Semaforu prišlo 86  zábavy chtivých žien a mužov, ktorí na pár hodín odhodili starosti a bavili sa tak ako vždy, keď sa zíde veselá spoločnosť a na chvíľu človek zabudne na starosti či zdravotné problémy.

Nenadarmo sa vraví, že smiech a dobrá nálada liečia. Aj tí, čo inokedy cestou do mesta či z obchodu pokrivkávajú, si na parkete zadupkali ako za mladých čias. Rozlúčili sa s fašiangom ako sa patrí!

(vd), foto Jozef Guga

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 30. apríla. Tento deň je Svetovým veterinárnym dňom. Meniny má Anastázia.
  • 30.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 1. mája. Tento deň Sviatkom práce, Sviatkom sv. Jozefa robotníka, patróna všetkých pracujúcich a Svetovým dňom astmy.…
  • 01.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 2. mája 2024
Meniny má Žigmund, zajtra Galina