Madunice majú vynikajúcich hasičských borcov

  • Šport / Ostatné športy
  • 7. februára 2024, 00:01

Madunické nádeje hasičského športu sa v januári zúčastnili na galavečere v Žiline. Súčasťou slávnosti bolo vyhodnotenie Stredoslovenských líg v hasičskom športe. V celkovom hodnotení si ocenenie vyslúžilo celkovo desať madunických borcov.

Zadný rad zľava: Filip Chalány, Lukáš Grečmal, Paulína Miklošová a Angelika Kováčová, vpredu zľava: Martin Adamčík, Tomáš Mikloš, Šimon Šoka, Julo Dúcky a Lukas Chalány. Na snímke chýba Patrik Rak. (Autor: archív Chalányovcov)

Podľa prepočtov mali Maduničania dokonca najlepších troch športovcov v súčte všetkých ocenených. Najúspešnejší Filip Chalány zožal dve prvé miesta v 60-kach a v 100-vkách a druhý bol v dvojboji (veža + 60-ky). Angelika Kováčová získala prvenstvo v dvojboji, prvá bola aj v 100-vkách a tretia v 60-kach. Tretí najúspešnejší bol Lukáš Grečmal, ktorý vyhral 100-vky a v dvojboji a 60-kach skončil druhý.

Ďalší naši reprezentanti sa zmestili vždy do celkového tretieho miesta. Tomáš Mikloš suverénne vyhral mladšiu prípravku v 60-kach. V strednej prípravke 60-tok bol Martin Adamčík tretí a Šimon Šoka druhý. Julo Dúcky bral dve striebra za 60-ky a dvojboj. Lukas Chalány obe tieto kategórie opanoval. Patrik Rak vybojoval celkové tretie miesto v 100-vkách vo svojej kategórii. Zaslúženú tretiu priečku v dvojboji vydrela Paulína Miklošová.

Deti sa iste presvedčili, že drieť sa oplatí a nič nám nepadne z neba len tak. Čaká nás nová sezóna a stále lepší súperi. Nepoľavujeme.

DHZO Madunice

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je sobota 4. mája. Tento deň je Výročím úmrtia M. R. Štefánika, Medzinárodným dňom hasičov a Sviatkom sv. Floriána…
  • 04.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 4. mája 2024
Meniny má Florián, zajtra Lesana