Januárové podujatia v Piešťanoch a okolí: Zaznejú novoročné koncerty, začína sa plesová sezóna

  • Nezaradené
  • 10. januára 2024, 15:38

Oblastná organizácia cestovného ruchu Rezort Piešťany pozýva v januári na pestrý kultúrny a spoločenský program. V piešťanskom regióne sa budú konať koncerty rôznych žánrov, divadelné a filmové predstavenia, začne sa plesová sezóna a nebudú chýbať ani výstavy a atraktívne vzdelávacie podujatia v hlohovskom planetáriu.

(Autor: OOCR Rezort Piešťany)

Organizátori pripravili pre návštevníkov piešťanského regiónu bohatú ponuku akcií. „V kinosále Fontána sa 10. januára uskutoční Novoročný koncert Lucy & Gentlemen. Na januárové koncerty rôznych žánrov pozýva aj hudobná reštaurácia La Musica. Zoznam akcií je bohatý, odporúčam sledovať náš kalendár podujatí dostupný na adrese kalendar.rezortpiestany.sk/podujatia. Kalendár priebežne aktualizujeme, takže si tam každý môže nájsť informácie, ktoré práve potrebuje,“ informuje Tatiana Nevolná, výkonná riaditeľka Rezortu Piešťany.

Hlohovské Empírové divadlo pozýva na Novoročný koncert pod pyramídou, hvezdáreň a planetárium v Hlohovci ponúkajú dospelým i deťom pozorovanie zimnej hviezdnej oblohy a dobrodružné objavovanie vesmíru.

Koncom januára prinesie Dom umenia činoherné predstavenie Poplach v hoteli Westminster aj priamy prenos Carmen z Metropolitnej opery New York.

Piešťanský hotel Thermia Palace pozýva na koncert Voising a Empírové divadlo v Hlohovci uvedie Divadlo Dobreta: Jaghali, Spievajúci oheň – divadelnú hru na motívy rómskych rozprávok. Milovníkom divadla bude patriť aj posledný januárový deň. V kinosále Fontána sa predstaví Divadlo DINO s krčmovou komédiou Doma je doma.

Piešťany sú známe aj výstavami, január nebude výnimkou. Výstavné siene Domu umenia, Fontána, Stará lekáreň a Mólo pozývajú počas celého mesiaca na výstavy obrazov, plastík, kresleného humoru aj na medzinárodné bienále kresleného humoru a satiry Novomestský osteň 2023.

„Okrem spomenutých podujatí sa budú v piešťanskom regióne konať desiatky ďalších akcií, na ktoré tiež srdečne pozývam. Spoločenská sezóna bude čoskoro v plnom prúde, v Hlohovci sa už v polovici januára uskutoční reprezentačný ples vinárov. Návštevníci nášho regiónu sa majú naozaj na čo tešiť a každý si u nás nájde program podľa svojej chuti,“ dopĺňa Nevolná.

OOCR Rezort Piešťany

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 1. mája. Tento deň Sviatkom práce, Sviatkom sv. Jozefa robotníka, patróna všetkých pracujúcich a Svetovým dňom astmy.…
  • 01.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 30. apríla. Tento deň je Svetovým veterinárnym dňom. Meniny má Anastázia.
  • 30.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 2. mája 2024
Meniny má Žigmund, zajtra Galina