Mária Čírová priniesla nadpozemskú atmosféru

Dievčatá v anjelsky bielych kostýmoch so sviečkami v rukách, rovnomerne stojace na oboch stranách schodiska Domu umenia Piešťany. Priam nebesky vyzeral začiatok vianočného vystúpenia Márie Čírovej, ktorá sa tento rok predstavila aj divákom v kúpeľnom meste, a to v stredu 13. decembra.

Spojenie spevu Márie Čírovej so speváckym zborom Radosť nastolilo výnimočnú atmosféru. foto: (am)

„Som tu teraz s vami,“ povedala do mikrofónu speváčka, ktorá je interpretkou známej vianočnej piesne Vianoce (duet s Robom Opatovským). Mária Čírová prichádzala na scénu rovnako ako malé speváčky – po schodoch spoza chrbtov návštevníkov, a ako povedala, tento moment je pre ňu magický: „Vždy sa rada dívam zblízka do vašich tvárí, ktoré sú plné radosti a očakávania.“ Na pódiu sa predstavila aj v sprievode manžela Maroša Kachúta a dcéry Zoe. Tá je členkou speváckeho zboru Radosť zo Senca, pričom hneď v prvej skladbe Holy sa predstavila ako sólistka.

Čírová za klavírom, o ktorom povedala, že je to jej najobľúbenejšie miesto, zaspievala najobľúbenejšie skladby z oboch Vianočných albumov ako Do noci tichej, Štedrý večer alebo Vianoce krásne sú, tradičné slovenské a svetové koledy v špeciálnych úpravách a, samozrejme, hity ako Unikát, Búrka, Slobodná či novinku Ja verím.

Vianoce Márie Čírovej si vo vypredanom Dome umenia nenechali ujsť stovky divákov, ktorí si vychutnali pozitívnu atmosféru, nádherne vyzdobenú scénu a dvojhodinovú šou plnú skvelej hudby. Speváčku i hudobníkov odmenili dlhotrvajúcim potleskom. 

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 3. mája 2024
Meniny má Galina, zajtra Florián