Vstupenky ako darček kúpite tiež online

Ak ešte nemáte nakúpené darčeky, skolila vás choroba a neviete sa pohnúť z domu, prípadne vám chýba inšpirácia, pomôcť si môžete aj nákupom vstupeniek na predstavenia v Dome umenia Piešťany. Už v januári tam zaznie koncertná verzia úspešného predstavenia Na srdci mi hraj s legendárnymi hitmi Karola Duchoňa, ale program ponúka i skvelú komédiu.

Rozosmeje vás i Divadlo Artynas. foto: Artynas

Na srdci mi hraj

Koncertná verzia najúspešnejšieho hudobno-divadelného predstavenia tohto roka, ktoré videlo už viac ako 30-tisíc divákov, prichádza do Domu umenia v nedeľu 7. januára 2024 o 17.00 h. Inšpiráciou tohto koncertu bolo vypredané predstavenie v Amfiteátri Východná, ktoré videlo viac ako päťtisíc návštevníkov. Tentoraz odznejú počas jedného večera všetky hity z tohto predstavenia v podaní hlavného predstaviteľa Martina Gyimesiho a jeho hostí.

Spolu so speváčkou Ivanou Regešovou si zaspievajú známe duetá, ktoré Karol Duchoň spieval napríklad so Zdenkou Studenkovou či Evou Kostolányiovou. Na koncerte spoluúčinkuje aj vynikajúca slovenská huslistka Lucia Harvanová. Spolu s Rozhlasovým Big Bandom Gustava Broma pod vedením Vlada Valoviča, ktorý s Duchoňom nahral takmer všetky jeho skladby a v časoch jeho najväčšej slávy bol jeho kapelníkom, začnete nový rok oslavou umenia tohto posledného novodobého bohéma.

Vstupenky na predstavenie Na srdci mi hraj si môžete zakúpiť v sieti Predpredaj.

Poplach v hoteli Westminster

Január prináša nádielku aj pre milovníkov činohry. Divadlo Artynas po úspešnom predstavení Divadelná komédia prichádza s ďalšou brilantnou komédiou jedného z najúspešnejších britských dramatikov súčasnosti Raya Cooneyho – Poplach v hoteli Westminster.

Poslanec britského parlamentu Richard Willey, ubytovaný so svojou manželkou v hoteli Westminster, chce v tom istom hoteli uskutočniť svoje prvé milenecké stretnutie s Jennifer Bristowovou. Všetko má výborne premyslené a ako sám vraví, nič sa nemôže stať. Avšak všetko sa zvrtne v momente, keď mu jeho asistent objedná tú najnevhodnejšiu izbu a vytvorí základ pre veľmi zábavné nedorozumenie.

Herci Divadla Artynas garantujú smiech počas celého predstavenia, ktoré sa bude konať v piatok 26. januára 2024 o 19.00 h. Vstupenky si môžete zakúpiť v pokladni Domu umenia (od 8. januára) alebo kedykoľvek online na stránke www.domumenia-piestany.sk.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je nedeľa 5. mája. Tento deň je Medzinárodným dňom pôrodných asistentiek a Svetovým dňom hygieny rúk. Meniny má Lesia,…
  • 05.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 4. mája. Tento deň je Výročím úmrtia M. R. Štefánika, Medzinárodným dňom hasičov a Sviatkom sv. Floriána…
  • 04.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
nedeľa, 5. mája 2024
Meniny má Lesana, zajtra Hermína