Predvianočná pomoc ľuďom i zvieratám

Pred najkrajšími sviatkami v roku máme často chuť pomáhať viac ako zvyčajne. Prispievame nielen finančne, ale i materiálne do mnohých zbierok, podporujeme charitatívne organizácie. Ak preferujete pri pomáhaní osobný kontakt, túto možnosť máte aj v Piešťanoch.

Finančná i materiálna pomoc sa zíde aj pri ošetrovaní nemých tvárí. foto: FB Viac úsmevov:)

Núdznym je možné pomôcť v Centre pomoci človeku Piešťany na Ulici Andreja Hlinku 41/39. Najlepšie je kontaktovať pracovníkov na tel. 0910/788 031 alebo prostredníctvom e-mailovej adresy charita.piestany@charitatt.sk. Na týchto kontaktných linkách vám už ozrejmia, kedy je možné aké veci priniesť. Platí však, že v súčasnosti pracovníci zbierajú najmä zimné oblečenie – nie vo veľkom množstve, ale skôr niekoľko kvalitných kusov, ktoré núdznym naozaj poslúžia a dlhšiu dobu vydržia.

Pomôcť je možné aj opusteným zvieratám, o ktoré sa starajú ošetrovatelia v piešťanskom útulku. Okrem finančnej pomoci môžete prevziať patronát nad zvieraťom, prípadne pomôcť materiálne. Priniesť môžete veci ako: Fixinela, Pulirapid, Jar, tekuté mydlo, pracie kapsuly, cestoviny, ryža, papierové utierky, vatové tyčinky, 120 l plastové vrecia, sacie podložky, sensitive krmivo, krmivo pre šteniatka, posteľnú bielizeň, deky, odčervovadlá, odblšovadlá. Matrace, periny a vankúše nenoste, psy ich trhajú.

Útulok je otvorený v utorok až nedeľu od 8. do 16. hodiny, venčenie prebieha od 12.00 do 15.30 h. 

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 3. mája 2024
Meniny má Galina, zajtra Florián