Najmodernejšia manikúra jeseň-zima 2023-2024: dizajnové trendy a novinky

  • Inzercia
  • 14. decembra 2023, 09:59

Ak hovoríme o farebnej palete v manikúre na jeseň, potom s príchodom dlho očakávanej „útulnej sezóny“ sa stanú relevantné tmavšie odtiene, ako je bordová, hnedá a karamelová.

(Autor: makeup.sk)

Plynulo prešlo z trendov v líčení, ktoré obsahovali zlaté, hnedé a bronzové tóny, aby tvár získala opálený a odpočinutý vzhľad. Nail- dizajn v štýle „latte“ tiež kombinuje hnedé a karamelové odtiene, ktoré pripomínajú jesennú sezónu, a tiež vám umožňuje využiť fantáziu a diverzifikovať monotónny dizajn, ak chcete niečo špeciálne.

Výber tvaru vašej ideálnej manikúry je vždy veľmi individuálna záležitosť. Všetko závisí od príležitosti, zvyku, pohodlia, druhu činnosti a pozície. Čo nám teda diktujú nové trendy?

Módny obraz nemôže byť celý a kompletný „bez účasti“ beauty trends: účesy, make-up a samozrejme manikúra. Ako bude podľa stylistov vyzerať módna manikúra na jeseň-zimu 2023-2024?

Červená

Pre skutočných gurmánov značka Prabal Gurung ponúka náter farby starého dobrého vína. Mandľový tvar nechtov a trendová kombinácia lesku a matného povrchu „a la French“ urobia z vašej krásnej manikúry nielen módnu, ale najmódnejšiu! Klasická červená je samozrejmosťou, tento nadčasový odtieň je vždy v móde. Marine Serre a Moschino nám to pripomínajú.

Hnedá

Najmódnejšie farby v manikúre na budúcu jeseň sú odtiene hnedej. „Lahodná“ čokoláda, znamenitá tmavohnedá, odtieň opálenia, vyberte si ten, ktorý bude „najlepšie fungovať“ s tónom vašej pleti, radí Schiaparelli.

New French

Módne trendy neignorovali klasickú francúzsku manikúru. Namiesto tradičného bieleho úsmevu pridajte trochu glamour v podobe trblietok, nečakanej farby či originálneho dizajnu – ako to urobila napríklad stylistka Rebecca Minkoff.

Smaragd a nefrit

Sýte odtiene zelených drahokamov sú hitom budúcej sezóny. S pomocou stylistov Anny Sui už dobývajú vesmír Instagramu a na jeseň budú podľa odborníkov nepochybnými lídrami. Mimochodom, táto „vzácna“ módna manikúra sa dá bezpečne urobiť na krátkych nechtoch – vyzerá to jednoducho skvele!

Tmavomodrá

Ďalším trendovým odtieňom na jeseň a zimu je tmavomodrá Navy https://makeup.sk/categorys/150141/. Manikérky dôrazne odporúčajú kúpiť si fľašu tohto laku, je vhodný na akúkoľvek dĺžku a na každú príležitosť. A ak si budete priať, vždy môžete pridať módny dizajn manikúry, tmavo modrá bude ideálnym pozadím!

Zlato a striebro

Módna manikúra, súdiac podľa fotografií sezónnych kolekcií Vivienne Westwood a Christiana Cowana, opäť žiari a žiari odtieňmi drahých kovov.

Opäť nude!

Dizajnéri a štylisti, ktorí nastavili kurz smerom k prirodzenosti, sa od nej neodchýlia. Takže nude manikúra je stále aktuálná. Potvrdili to aj na prehliadke Tod’s a Coach.

Mimochodom, štylisti ponúkajú prirodzené odtiene nielen pre každodennú manikúru, ale aj pre večernú manikúru. V Moschino, večerný look doplnila jemná ružová manikúra. Jedinou poctou „špeciálnej príležitosti“ bola dĺžka nechtov.

Abstrakcia

V novej sezóne vás dizajnéri pozývajú na maľovanie. Predovšetkým v abstrakte.Namiesto prázdneho plátna použite biely lak a namiesto palety farieb použite farebné laky. A – tvorte! Ako vizuálnu pomôcku môžete použiť manikúru, ktorú pre Moschino vytvorila Yoko Sakakura.

Neviditeľná manikúra

Panenská manikúra je stále v trende. Môžete použiť priehľadný lak alebo úplne bez náteru. Mnoho celebrít v poslednej dobe presadzuje ultraprirodzenú manikúru a podporujú ich aj nechtoví stylisti. Dôkazy boli prezentované na výstavách Max Mara, Sportmax a Marine Serre.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je nedeľa 28. apríla. Tento deň je Svetovým dňom bezpečnosti a zdravia pri práci. Meniny má Jarmila.
  • 28.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Piatok 26. apríla 2024 sa zapíše ako deň s viacerými dopravnými nehodami v takmer identickom čase. Okrem klasických piatkových kolón sa medzi…
  • 26.04.2024, 17:10
  • Piešťanský týždeň / Spravodajstvo
Dnes je sobota 27. apríla. Tento deň je Svetovým dňom grafiky. Meniny má Jaroslav.
  • 27.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Pri príležitosti Dňa Zeme sa v okolitých obciach konalo veľké upratovanie. Inak to nebolo ani v Ostrove, ktorý sa už…
  • 28.04.2024, 00:01
  • Spravodajstvo / Región
nedeľa, 28. apríla 2024
Meniny má Jarmila, zajtra Lea