Rolničkový beh na Havran už túto nedeľu

  • Šport
  • 12. decembra 2023, 22:30

Nádherné výhľady na vodnú nádrž Sĺňava a okolité kopce, úzke cestičky cez les a mierne stúpanie, to všetko ponúka Rolničkový beh na Havran. Nenáročná trať hore kopcom s dvomi zbehmi meria šesť kilometrov a je vhodná aj pre rekreačných bežcov. Tento rok navyše prispeje občianskemu združeniu Úsmev pre druhých z Piešťan, ktoré sa venuje ľuďom so zdravotným znevýhodnením.

Desiaty ročník podujatia bude mať opäť aj charitatívny podtón - výťažok poputuje združeniu Úsmev pre druhých. (Autor: archív organizátorov)

Štart je plánovaný na nedeľu 17. decembra o 11. hodine na Červenej veži pri hoteli Panoráma. Pretekári dostanú na štarte lístok do tomboly, lístok na tradičnú domácu kapustnicu, čaj, mikulášsku čiapku a čokoládu.

Trasa s prevýšením 250 metrov povedie od hotela Panoráma, kde sa dá pohodlne parkovať, po modrej turistickej značke a končí pri motoreste Havran, kde bude občerstvovacia stanica s teplým čajom. Veci na prezlečenie si môžete poslať do miesta cieľa. Prihlásiť sa dá cez stránky www.beh.sk alebo www.horskybeh.sk.

Desiaty ročník podujatia je venovaný Alexandrovi Štefečkovi, ktorý beh pomáhal dlhé roky spoluorganizovať.  

0 Shares

Najnovšie správy

Plánovaná už raz odkladaná udalosť Natrime si svoje mesto sa v sobotu 4. mája uskutočnila v dopoludňajších hodinách. Iniciatíva vznikla…
  • 10.05.2024, 00:01
  • Piešťany / Spravodajstvo
Dnes je piatok 10. mája. Tento deň je Svetovým dňom pohybu ku zdraviu. Meniny má Viktória.
  • 10.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 11. mája 2024
Meniny má Blažena, zajtra Pankrác