Bazárom vyzbierali pre Filipa 2200 eur

Medzinárodný klub žien v Piešťanoch zorganizoval už 16. Vianočný charitatívny bazár. Uskutočnil sa v sobotu 2. decembra v Elektrárni Piešťany s cieľom vyzbierať čo najviac prostriedkov Filipovi na rehabilitácie a zlepšenie zdravotného stavu. Pomôcť mohol každý darovaním a tiež kúpou vybraných predmetov.

Patrik Komár predviedol viazanie adventných vencov. (Autor: am)

V Elektrárni nechýbala v sobotu vôňa kapustnice, punču i koláčikov. Na stoloch sa vynímali knihy, keramické predmety, porcelán, dekorácie, šperky, opasky, kabelky, obrazy. Najmenší si mohli vybrať aj hračky. Okrem charitatívneho rozmeru sa Elektrárňa premenila na miesto, kde sa mnohí postretali, pozhovárali a vychutnali si príjemné chvíle obohatené o vianočnú atmosféru.

Okrem toho sa návštevníci čosi dozvedeli a užili si niekoľko vystúpení. Patrik Komár zo Spojenej školy Rakovice predviedol, ako si šikovne vyrobiť adventný veniec v rôznych tvaroch, o kultúrny program sa postaral Folklórny súbor Inovec z Hlohovca, ktorý tento rok oslávil 45. výročie založenia. Predstavili sa aj deti zo Spojenej školy Piešťany a na pódiu sa blysli country tanečnice z AkSenu.

Pre Filipa sa napokon podarilo vyzbierať 2200 eur.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je sobota 4. mája. Tento deň je Výročím úmrtia M. R. Štefánika, Medzinárodným dňom hasičov a Sviatkom sv. Floriána…
  • 04.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je nedeľa 5. mája. Tento deň je Medzinárodným dňom pôrodných asistentiek a Svetovým dňom hygieny rúk. Meniny má Lesia,…
  • 05.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
nedeľa, 5. mája 2024
Meniny má Lesana, zajtra Hermína