Strom života a bicykel – vianočná inšpirácia pre celú rodinu!

  • Inzercia
  • 29. novembra 2023, 09:30

Zimné prázdniny sú čarovným obdobím, keď sa stretávajú blízki. A samotné Vianoce inšpirujú k zblíženiu, vytváraniu príjemnej atmosféry a útulnej domácej estetiky a obdarovávanie príbuzných je najteplejšou tradíciou.

Ako však vybrať krásne, praktické a užitočné darčeky, aby potešili každého člena rodiny? Existuje riešenie – strom života a bicykel! Tieto dva darčeky sú skutočne inšpirujúce!

Strom života na stenu „Rodinný kruh“ od Kmdesing.sk stelesňuje rodinné hodnoty a bude nielen štýlovou dekoráciou na stenu, ale aj pripomienkou veselých sviatkov a spoločne strávených chvíľ. Obraz stromu s pevnými koreňmi a mladej rodiny bude symbolom pozitívnej energie, pohody a lásky v domácnosti.

Môžete si vybrať produkty rôznych farieb a veľkostí. K dispozícii je tiež široký výber modelov: od minimalistických vetvičiek až po bujné stromy s hustými koreňmi a listami a originálnymi vzormi. Máte špeciálnu víziu štýlu? Stromček si môžete objednať podľa individuálneho náčrtu. Dekor sa ľahko pripevní na stenu pomocou obojstrannej pásky, špeciálneho lepidla alebo malých klincov. Zároveň, ak chcete stromček zavesiť, vďaka nízkej hmotnosti nezanecháva stopy v mieste uchytenia. Takýto prvok interiér oživí, dodá mu sofistikovanosť, prirodzenosť a vytvorí harmóniu a útulnosť.

Druhý darček je na aktivity. A čo môže byť lepšie ako bicyklovanie s celou rodinou! Na Van2.sk nájdete tie najlepšie bicykle, ktoré prinesú potešenie a nové cestovateľské zážitky.

Pohodlné mestské bicykle na každodenné cesty do práce alebo štúdia. Je to skvelá voľba na dlhé výlety na bicykli a pikniky. Široké sedlo, vysoké riadidlá, ktoré zaisťujú rovnú polohu chrbta. Priestranný kufor poskytne maximálne pohodlie na zábavné trávenie voľného času pre celú rodinu.

Alebo má vaša rodina rada turistiku, horské a lesné chodníky? Darujte si na Vianoce horský bicykel! Ide o univerzálne riešenie, ktoré je vhodné pre aktívneho tínedžera aj dospelého. Pevný rám, spoľahlivé kotúčové brzdy a kolesá s dezénom na trakciu urobia každý výlet plný dobrodružstva a pozitívnych emócií!

Potrebujete jazdiť veľa a dlho? Elektrické modely sú špičkovým vianočným darčekom, ktorý poteší dospelých aj deti. Elektrobicykel vám pomôže ľahko vyjsť do kopca, pri únave takmer nešliapať alebo zrýchliť až na 30 km/h a rýchlo sa dostať na druhú stranu mesta.

Ale hlavne vyberajte vianočné darčeky, ktoré budú inšpirovať celú rodinu aj po sviatkoch! Interiérové ​​dekorácie v podobe stromov života a štýlových, moderných bicyklov sú možnosti, ktoré určite oslovia znalcov štýlových vecí a aktívneho životného štýlu!

(Inz)

0 Shares

Najnovšie správy

sobota, 27. júla 2024
Meniny má Božena, zajtra Krištof