Ďalší priamy prenos z opery v New Yorku

Dom umenia Piešťany ako jediná inštitúcia na Slovensku, v ktorej si môžete pozrieť priame prenosy z Metropolitnej opery v New Yorku, tentoraz uvedie Florenciu v Amazónii. Operu skladateľa Daniela Catána pod dirigentskou taktovkou Yannicka Nézet-Séguina uvidíte v sobotu 9. decembra o 18.55 h.

Florenciu v Amazónii si budete môcť pozrieť v sobotu 9. decembra o 18.55 h. foto: MET

Operu Florencia v Amazónii tento rok Metropolitná opera v New Yorku premiéruje. V inscenácii účinkuje sopranistka Ailyn Pérez v roli Florencie, pričom predstavenie prináša na divadelné dosky mystickú ríšu Amazónie. V uznávanom súbore umelcov stvárňujúcich spolucestujúcich Florencie na riečnej lodi do Manausu účinkuje Gabriella Reyes ako novinárka Rosalba, basbarytonista Greer Grimsley ako kapitán lode, barytonista Mattia Olivieri ako jeho záhadný prvý dôstojník, tenor Mario Chang ako kapitánov synovec. Mario Chang ako Arcadio a mezzosopranistka Nancy Fabiola Herrera a barytonista Michael Chioldi v úlohe páru Paula a Álvaro zanôtia v španielskom jazyku s anglickými a slovenskými titulkami už v sobotu 9. decembra.

Predstavenie trvá dve hodiny a 35 minút s jednou prestávkou, základné vstupné je v hodnote 14 eur a zľavnené 7 eur. Vstupenky si môžete zakúpiť prostredníctvom webovej stránky domumenia-piestany.sk alebo v pokladni Domu umenia.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je nedeľa 5. mája. Tento deň je Medzinárodným dňom pôrodných asistentiek a Svetovým dňom hygieny rúk. Meniny má Lesia,…
  • 05.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 9. mája. Tento deň je Dňom Európy a Európskym dňom opery. Meniny má Roland.
  • 09.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 8. mája. Tento deň je Dňom víťazstva nad fašizmom a Svetovým dňom červeného kríža. Meniny má Ingrida.
  • 08.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 6. mája. Tento deň Medzinárodným dňom bez diét. Meniny má Hermína.
  • 06.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 9. mája 2024
Meniny má Roland, zajtra Viktória