Navždy sa zachová… stužková gymnazistov z 5. B

  • Kultúra a spoločnosť
  • 17. novembra 2023, 22:30

Piatok 27. októbra sa pre bilingválnu 5. B Gymnázia Pierra de Coubertina v Piešťanoch a triednu učiteľku Stanislavu Šimovú stal nezabudnuteľným dňom. Zužitkovali niekoľkotýždňovú snahu zmiešanú s nervozitou a naplno oslávili a spečatili svoju mladosť. Oficiálny program a slávnostné stužkovanie priviedlo mnohých hostí k slzám nostalgie, ktoré však vďaka zábavnému programu vystriedali slzy smiechu.

Spoločná fotografia maturantov z bilingválnej 5. B Gymnázia Pierra de Coubertina v Piešťanoch s triednou učiteľkou Stanislavou Šimovou. (Autor: archív Stanislavy Šimovej)

Trieda 5. B, dekorovaná zelenými stužkami, rozžiarila tváre hostí na pôde Hotelovej akadémie Ľudovíta Wintera v Piešťanoch pestrou paletou hudobných či tanečných čísel, medzi ktorými nechýbala ani talentová šou, film s titulom Thriller, spoločný tanec či spomienky na štúdium spracované do podoby muzikálu. Tance a spev striedala tombola i originálne scénky zachytávajúce bežný život študenta päťročného štúdia.

Celý večer ubehol prirýchlo a než sa človek stihol nazdať, hudba utíchla, hostia sa povytrácali a z dlhoočakávanej chvíle sa stala spomienka, ktorá bude rezonovať v mysliach piatakov ešte dlhý čas.

Nikola Kutálková

0 Shares

Najnovšie správy

sobota, 27. júla 2024
Meniny má Božena, zajtra Krištof