Tieto topánky vás v zime nevydesia

  • Inzercia
  • 9. novembra 2023, 15:04

Zima a topánky. Téma, ktorú veľa žien nemá v láske. Niektoré ženy priam trpia, keď musia nosiť v zime čižmy. Radšej oželejú komfort a mrznú v teniskách alebo v prechodnej obuvi. Je pravda, že vybrať zimnú obuv je tvrdý oriešok. Často vyzerá priam viac desivo ako pekne, pridáva objem a nohy v tejto obuvi vyzerajú ako dve palice. Existujú však zimné topánky, ktoré vás nevydesia. Ktoré čižmy a zimná obuv patria medzi štýlové i komfortné na nosenie?

(Autor: answear.sk)

Musia byť zimné topánky škaredé?

Dámska zimná obuv sa dá v obchodoch nájsť v peknom dizajne. Značky sa snažia o to, aby aj zimná obuv vyzerala pekne. Vytvárajú symbiózu praktickosti a fashion vzhľadu. Vybrať si môžete zo strihov obuvi na zimu, ktorá pripomína tenisky. Už roky sú na výslní čižmy členkové. Členkové UGG https://answear.sk/m/ugg sú túto sezónu must have kúskom, a to nielen v klasickom semišovom prevedení. Vyšší strih do polovice stehien vyzerá skvele s úzkymi nohavicami. Vyberte si zimnú obuv so strihom nad kolená a budete sa cítiť veľmi žensky a štýlovo.

Už pri výpočte strihov je badateľné, že zimné topánky nemusia byť škaredé. Vyberajte aj podľa farby. Nielen čierna je in. K zime sa hodí biela farba, béžové odtiene a prírodná hnedá farba. Topánky, ktoré vám farebne sadnú k ostatným kúskom v šatníku, sa budú lepšie kombinovať a zapadnú do vášho módneho štýlu. Niekedy aj robustnejšie UGG topánky vyzerajú žensky, keď sú ozdobené rôznymi detailmi. Maličkosti ako sú švy, farebné šnúrky, elastické prešívanie alebo trblietavé cvočky dokážu zmeniť UGG čižmy na sexi a zaujímavú obuv.

Ktoré dámske snehové topánky si zvoliť?

V zime dokáže poriadne prituhnúť a v chladnom počasí budete nútené nosiť snehové topánky. Dámske snehule nepremokavé na Answear.sk sú na treskúce zimy pripravené. Ide o topánky zateplené a pre zimné počasie priam stvorené. Vyššia podošva pridá centimetre navyše, ktoré predĺžia siluetu nohy. Veľmi módnym detailom je šnurovanie, ktoré vedie takmer od prstov až po horný lem topánky.

Keď hľadáte niečo viac štýlové, zamerajte sa na snehule v netradičnej farbe. Oslnivá zlatá alebo strieborná farba sa práve stávajú top trendom pre túto sezónu. Ani žiarivé farby vám nestačia? Zahrňte do svojich nákupných položiek ružové snehule s ružovou kožušinkou a trblietavými kamienkami. Tento Barbie dizajn je pre fashion maniačky magnetom.

UGG Dámske snehové topánky – teplo a komfort na tej najvyššej úrovni

Pri hľadaní ideálnej obuvi na zimu iste natrafíte aj na UGG topánky. Značka UGG je ikonou medzi obuvou pre zimu. Všetky značky sa snažia UGG napodobniť, ale originál je len jeden. Výhodou UGG je, že nemusíte hľadať presnú veľkosť. Vďaka voľnejšiemu strihu týchto topánok vám sadne i väčšia alebo menšia veľkosť. Okrem toho, že ide o komfortné topánky, sú UGG veľmi teplé. Práve UGG by sme mohli na zimu korunovať za top dámske topánky. Niektoré ženy sa zo začiatku UGG štítia kvôli oblejším hranám, ale po obutí si ich zamilujú.

UGG topánky sú špecifické v tom, že ich huňatosť a mäkkosť pripomínajú papučky. Práve nízke strihy UGG môžu budiť dojem, že ide o papuče. Naopak vyššie strihy pripomínajú snehule a sú ideálne na nosenie do ležérnych outfitov. UGG najlepšie vyzerajú s nohavicami v širšom strihu alebo s teplákmi. Keď si k nim oblečiete dlhší kabát, budete vyzerať ako módna ikona. K UGG si môžete obliecť tiež úzke džínsy v trojštvrťovom strihu, vykúkajúce ponožky váš look osviežia. Robustnejšie UGG vyzerajú skvele aj s legínami a dlhými sukňami.

0 Shares

Najnovšie správy

sobota, 27. júla 2024
Meniny má Božena, zajtra Krištof