Detský videoklip nakrúcali v Piešťanoch

Tanečníci zo Súkromnej základnej umeleckej školy v Piešťanoch sú v ďalšom videoklipe speváčky detských piesní, ktorá tvorí pod menom Simsalala. Simona Balázs Hudáková si deti vzala už do druhého videoklipu, tentoraz k piesni Deň škôlok. Videoklip sa nakrúcal v MŠ Ružová v Piešťanoch.

Foto: FB SZUŠ

Prvý videoklip, v ktorom sa blysli tanečníci zo SZUŠ Piešťany nakrúcali v piešťanských kúpeľoch k piesni Poletíme za tebou. „Tentoraz Simonka chcela nakrútiť videoklip k piesni k Medzinárodnému dňu škôlok. Potešilo nás, že nás oslovila a deti boli nadšené, keďže ju poznajú z rôznych vystúpení a programov,“ prezradila pedagogička Lucia Danišová s tým, že vybrali šesť detí, ktoré nacvičili jednoduché tanečné prvky. „Nacvičili sme malú choreografiu, potom sme absolvovali nácvik so Simsalalou a veľmi dobre to fungovalo,“ zhodnotila L. Danišová a skonštatovala, že speváčka je veľmi milá a priateľská a k deťom sa správa ukážkovo.

„Simonka plánuje vznik nových piesní v štýle disko, a tak sme sa zhovárali o ďalšej možnej spolupráci. Sme radi, že má v nás dôveru, naše deti sa môžu ukázať a získavajú nové skúsenosti pred kamerou,“ dodala pedagogička. Videoklip Deň škôlok, v ktorom uvidíte deti z MŠ Ružová a tanečníkov zo SZUŠ Piešťany je k dispozícii na stránke YouTube.

0 Shares

Najnovšie správy

Piatok 26. apríla 2024 sa zapíše ako deň s viacerými dopravnými nehodami v takmer identickom čase. Okrem klasických piatkových kolón sa medzi…
  • 26.04.2024, 17:10
  • Piešťanský týždeň / Spravodajstvo
Dnes je sobota 27. apríla. Tento deň je Svetovým dňom grafiky. Meniny má Jaroslav.
  • 27.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Pri príležitosti Dňa Zeme sa v okolitých obciach konalo veľké upratovanie. Inak to nebolo ani v Ostrove, ktorý sa už…
  • 28.04.2024, 00:01
  • Spravodajstvo / Región
Dnes je nedeľa 28. apríla. Tento deň je Svetovým dňom bezpečnosti a zdravia pri práci. Meniny má Jarmila.
  • 28.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
nedeľa, 28. apríla 2024
Meniny má Jarmila, zajtra Lea