Stretávka spolužiakov zo ZŠ Rakovice po 50 rokoch

  • Kultúra a spoločnosť
  • 31. októbra 2023, 22:30

V priestoroch Reštaurácie Kohút & syn v Dubovanoch sa 15. septembra uskutočnila milá stretávka spolužiakov po 50 rokoch zo Základnej školy v Rakoviciach, ktorú navštevovali aj školáci z obcí Borovce a Veselé.

V Dubovanoch sa uskutočnila stretávka spolužiakov po 50 rokoch zo Základnej školy v Rakoviciach. Zúčastnili sa jej aj triedne učiteľky Vlasta Železníková a Veronika Dubovská (uprostred v bielych nohaviciach). (Autor: Miloslav Ottinger)

Pred začiatkom akcie nás odfotil Miloslav Ottinger, ktorý nám o niekoľko hodín priniesol vyhotovené fotografie. Takže sme zo stretávky odchádzali nielen s krásnymi spomienkami, ale aj so spoločnou snímkou.

Stretnutia sa zúčastnilo 33 spolužiakov, niektorí sa skutočne videli po 50 rokoch. Spomenuli sme si i na desiatich spolužiakov, ktorí už nie sú medzi nami. V príjemnej atmosfére sme privítali aj šarmantné dámy – triedne učiteľky Veroniku Dubovskú a Vlastu Železníkovú.

Pre všetkých to bol nezabudnuteľný zážitok a sľúbili sme si, že sa budeme stretávať každoročne, lebo čas plynie veľmi rýchlo.

Jozef Ševečka

0 Shares

Najnovšie správy

sobota, 27. júla 2024
Meniny má Božena, zajtra Krištof