Na Kúpeľnom ostrove súťažili fitnesky a kulturisti

  • Šport / Ostatné športy
  • 23. októbra 2023, 21:56

V priestoroch Spoločenského centra na piešťanskom Kúpeľnom ostrove sa počas víkendu 14.-15. októbra konal tretí ročník pohárovej súťaže vo fitnes a kulturistike pre seniorov a juniorov Grand Prix Slovakia, ktorú organizoval z poverenia Slovenskej asociácie fitnes, kulturistiky a silového trojboja Nikola Primorac a jeho klub Spartan Academy Piešťany.


V Piešťanoch súťažilo to najlepšie, čo v súčasnosti scéna fitnes a kulturistiky na Slovensku ponúka. (Autor: Nikola Primorac)

Išlo o nominačné súťaže na blížiace sa majstrovstvá sveta v Španielsku. Predstavilo sa 170 pretekárov – mužov a žien, juniorov a junioriek – až v 40 kategóriách od fitnesu cez bikiny fitnes až po kulturistiku. Podujatia sa zúčastnili aj úradujúce absolútne majsterky sveta a Európy vo fitnes, ktoré si zo súťaže odniesli okrem trofeji i vecné ceny od sponzorov.

Piešťany boli opäť mestom, v ktorom sa predstavilo to najlepšie, čo v súčasnosti scéna fitnes a kulturistiky na Slovensku ponúka. 

Mária Primorac

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 4. mája. Tento deň je Výročím úmrtia M. R. Štefánika, Medzinárodným dňom hasičov a Sviatkom sv. Floriána…
  • 04.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 4. mája 2024
Meniny má Florián, zajtra Lesana