Skvelý program Drahovských vrtochov

Tohtoročné Drahovské vrtochy napísali svoju jedenástu kapitolu. V areáli drahovskej základnej školy sa v sobotu 26. augusta spievalo, tancovalo, jedlo i pilo dosýta. Nechýbali kolotoče pre malých i veľkých, ba dokonca hasičská pena od dobrovoľných hasičov.

(Autor: am)

Lákadlom Drahovských vrtochov bol hudobný program. Odštartovala ho domáca kapela Tý dvá, ktorých na pódiu vystriedala Dychová hudba Drahovčanka. Domáci blok uzavrel Folklórny súbor Kolovrátok, po ňom sa na pódiu predstavili hudobníci z nitrianskej Ľudovej hudby Furmani. Prvých tanečníkov „do kotla“ vylákala skupina LUDIA, následne sa predstavili Traky – kapela až z ďalekej Čane. So zotmením slnka prišiel na rad koncert Everlong a sestier Bacmaňákových, po nich skvelú šou odpálili Zoči Voči. Hudobný program uzavrela Hudba z Marsu.

Počas celého dňa si mohli návštevníci zajesť dobrého jedla, ale sa aj vyšantiť na kolotočoch. Hasiči z DHZO Drahovce predstavili svoju techniku a vytvorili kopu radosti napustením peny. Nechýbali ani stánky s rôznym tovarom, ba dokonca drahovský „dvor“ s fazuľovou polievkou a ochutnávkou medu. 

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 17. mája. Tento deň je Svetovým dňom hypertenzie a Svetovým dňom telekomunikácií. Meniny má Gizela, Aneta.
  • 17.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 18. mája 2024
Meniny má Viola, zajtra Gertrúda