Vrecia s odpadom, fľaše aj skrinka špatili Priemyselnú ulicu

Na Priemyselnej ulici v Piešťanoch sa v utorok 22. augusta ráno ktosi zbavoval nepotrebných vecí, no na obed už po odpade nebolo ani chýru, ani slychu. Tento oznam odznel aj našom facebooku a hneď na druhý deň sme sa dozvedeli zaujímavú skutočnosť.

Na Priemyselnej ulici sa minulý utorok objavila divoká skládka. Odpad z kanála povynášal bývalý teslák, ktorý už roky čistí okolitú prírodu. (Autor: vd)

Vrecia plné odpadu, ale aj skrinku od kredenca, ba i fľaše od alkoholu vyniesol postupne počas predchádzajúceho víkendu bývalý pracovník Tesly a zanietený turista, ktorý už celé roky čistí vlastnými rukami prírodu nielen v tejto štvrti. Pretože si neželá publicitu, jeho meno je známe v redakcii.

„Všetky igelitové vrecia patria podľa ich vzhľadu jedinému človeku, ktorý ich zrejme z auta nahádzal do kanála, ba pridal aj skrinku. Vynosil som odpad hore pri cestu, našťastie skrinka nebola ťažká. Počítal som, že možno tak ako minule, keď Robert Hoš odviezol staré pneumatiky z priľahlej poľnej cesty, sa ujme aj tejto skládky. Priznám sa, nedozvedel som sa, kto to nakoniec odviezol všetko preč. Asi do zberného dvora, kam to patrí,“ uviedol Piešťanec.

V utorok 22. augusta v tejto časti bol práve termín odvozu komunálneho odpadu z priemyselného areálu. Je možné, že smetiari nahádzali vrecia do auta, pretože už na obed tam skládka nebola. Pripomíname všetkým obyvateľom Piešťan, že podobný odpad môžu zaniesť do zberného dvora, ktorý je na to určený. Chráňme si našu prírodu a životné prostredie. 

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 3. mája 2024
Meniny má Galina, zajtra Florián