Vozíky patria pred Tesco, nie k podchodu

Pri podchode na Vrbovskej ceste v Piešťanoch zákazníci Tesca opakovane zanechávajú nákupné vozíky. Tak to bolo po dva razy aj minulý týždeň. Vo štvrtok ráno päť vozíkov tisol za sebou pracovník, ktorý šiel na rannú zmenu. Robil to preto, že mu na vozíkoch záleží a ľudia ich potrebujú pri hypermarkete, nie pri pochode.

Až do uzávierky nášho týždenníka, do nedele 27. augusta, boli vozíky - už aj popadané - stále pri podchode. (Autor: vd)

„Asi som tými vozíkmi pobudil celú uličku, ale mám rád poriadok a košíky patria do stojanov,“ vysvetlil predavač. Požartovali sme s ním, že by mu Tesco malo pridať na prémiách a na rozhovor pozabudli. Nie však nadlho. Pretože hneď na druhý deň vozíky stáli rozhádzané pri podchode opäť. Pán zrejme nemal službu, a tak ich nemal kto odtisnúť k predajni.

Je ťažké niekomu dvíhať mandle pre nevhodne odložený vozík, jednoduchšia by bola pozitívna motivácia. Len ako motivovať, keď ani prípadná minca uložená v zámku vozíka ľudí neinšpiruje k poriadku?

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 21. mája. Tento deň je Svetovým dňom kultúrnej rozmanitosti pre dialóg a rozvoj. Meniny má Zina.
  • 21.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 20. mája. Tento deň Medzinárodným dňom klinických experimentov, Medzinárodným dňom stepu a Svetovým dňom masmédií. Meniny má…
  • 20.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je nedeľa 19. mája. Tento deň je Svetovým dňom hepatitídy. Meniny má Gertrúda.
  • 19.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
utorok, 21. mája 2024
Meniny má Bernard, zajtra Zina