Nové byty v Piešťanoch sú pripravené na sťahovanie, v cene bytu dostanete okrem kvalitného štandardu aj kuchynskú linku

  • Piešťanský týždeň / Inzercia
  • 30. augusta 2023, 18:22

Ak hľadáte príjemné miesto na bývanie, kde si môžete vychutnať voňavú kávu z čerstvo pražených zŕn na terase nového bytu, prejsť sa po parku s rodinou či psom a zastaviť sa v obchode na čerstvé pečivo alebo croissant, táto ponuka je pre vás. Moderné byty v centre Piešťan v projekte Mojmírka vám ponúkajú všetko, o čom snívate. Navyše si môžete pozrieť nový vzorový byt.

„V projekte Mojmírka nájdete rozmanitú ponuku priestranných dvojizbových až trojizbových bytov, ktoré kombinujú moderný dizajn a pohodlie pre našich budúcich obyvateľov. V cene každého bytu je zahrnutý kvalitný štandard vrátane kobky a kuchynskej linky, čo zabezpečuje bezstarostné bývanie vo všetkých ohľadoch,“ podotkol Miloš Hačko, obchodný riaditeľ spoločnosti púpava development.

Parkovanie je k dispozícii buď v podzemnej garáži, alebo priamo pred bytovým domom, čím je zabezpečené praktické a pohodlné riešenie pre všetkých obyvateľov. Okolie projektu Mojmírka ponúka harmóniu medzi prírodou a občianskou vybavenosťou. V blízkosti nájdete historický park, kde môžu budúci obyvatelia relaxovať v prírodnom prostredí. Zároveň je dostupný bohatý výber služieb, obchodov a reštaurácií, ktoré uspokoja všetky potreby budúcich rezidentov.

Byty sú pripravené na okamžité sťahovanie, keďže ide o dokončený a skolaudovaný projekt. V cene bytu sú zahrnuté podlahy, dvere, zárubne, lišty, obklady, dlažby aj sanita. Momentálne prebieha akcia, ktorá zahŕňa kuchynskú linku v cene bytu. Pre mladé páry alebo jednotlivcov sú ideálnou voľbou dvojizbové byty s dostatočným úložným priestorom. Pre tých, ktorí túžia po ešte väčšom pohodlí, si môžu vybrať trojizbové byty s veľkými terasami a dvoma kúpeľňami.

Ak vás projekt Mojmírka zaujal, môžete si prísť pozrieť nový vzorový byt.

Bližšie informácie získate na adrese:

https://mojmirkapiestany.sk

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 4. mája. Tento deň je Výročím úmrtia M. R. Štefánika, Medzinárodným dňom hasičov a Sviatkom sv. Floriána…
  • 04.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 4. mája 2024
Meniny má Florián, zajtra Lesana