V jeden deň nehoda motorkára v Piešťanoch i na rýchlostnej ceste

  • Krimi / Spravodajstvo
  • 29. augusta 2023, 16:38

Polícia riešila v nedeľu v trnavskom kraji dve nehody s účasťou motocyklistov. Jedna z nich skončila vážnym zranením motorkára.

V Piešťanoch si 70-ročný vodič na aute Škoda Fabia pri vychádzaní z vedľajšej ulice pravdepodobne nevšimol vodiča motorky. (Autor: FB Polícia SR - Trnavský kraj)

Krátko pred obedom narazil na diaľnici R1 42-ročný motorkár do pravých zvodidiel pri obci Vlčkovce v okrese Trnava. Následne ho odrazilo do ľavého pruhu, v dôsledku čoho spolu so svojou 55-ročnou spolujazdkyňou spadli na zem. Motocykel potom ešte narazil do auta Suzuki Swift, ktoré v tom čase išlo v ľavom pruhu. Ako informovala trnavská polícia, po nehode museli oboch jazdcov z motorky ošetriť v trnavskej nemocnici.

O pár hodín neskôr v Piešťanoch si 70-ročný vodič na aute Škoda Fabia pri vychádzaní z vedľajšej ulice pravdepodobne nevšimol vodiča motorky idúceho zľava po hlavnej ceste. 65-ročný motocyklista už nestihol zareagovať a narazil do bočnej strany auta. Pri náraze utrpel motorkár vážne zranenie ruky, s ktorým ho museli previesť do nemocnice. Policajti vodičovi auta na mieste zadržali vodičský preukaz.

Ďalšie okolnosti oboch nehôd naďalej polícia vyšetruje.

(SITA)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 4. mája. Tento deň je Výročím úmrtia M. R. Štefánika, Medzinárodným dňom hasičov a Sviatkom sv. Floriána…
  • 04.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 4. mája 2024
Meniny má Florián, zajtra Lesana