Ako kombinovať klasické prvky šatníka s moderným štýlom?

  • Inzercia
  • 29. augusta 2023, 22:30

Na pochopenie umenia kombinovania oblečenia je potrebné najprv pochopiť jeho základné prvky. Ku klasickým prvkom šatníka patria: biela košeľa, čierne sako, malé čierne šaty, chinos nohavice, alebo trenčkot. Tieto prvky sú nielen nadčasové, ale aj nesmierne univerzálne.

(Autor: tatuum.com/sk)

Chinos nohavice: kombinácia pohodlia a štýlu

Chino nohavice sú jedným z najuniverzálnejších prvkov v každom šatníku. Môžu byť nosené v každodenných, ale aj formálnejších outfitoch. Ak hľadáte ideálny model, skontrolujte kolekciu na webovej stránke TATUUM.

Outfit 1: chinos + krátky top + tenisky

Pre moderný, mestský vzhľad, kombinujte chinos od TATUUM s krátkym topom a teniskami. Tým dodáte svojmu vzhľadu mladistvý a uvoľnený štýl.

Outfit 2: chinos + biela košeľa + mokasíny

Chcete sa cítiť elegantne, ale nie príliš oficiálne? Kombinujte chinos s klasickou bielou košeľou a mokasínami. Tento outfit je vynikajúcim príkladom kombinácie klasických a moderných prvkov v jednom štýle.

Malé čierne šaty: ikona s moderným akcentom

Malé čierne šaty sú symbolom elegancie. No dokonca aj táto ikona môže byť osviežená modernými doplnkami alebo prvkami.

Outfit 1: malé čierne + kovbojské topánky

Kombinácia malých čiernych šiat s kovbojskými topánkami je vynikajúci spôsob, ako pridať moderný nádych k vášmu vzhľadu.

Outfit 2: malé čierne + kovové doplnky

Kovové doplnky, ako sú kabelky alebo náramky, môžu pridať moderný podtón dokonca aj najklasickejším čiernym šatám z kolekcie TATUUM.

Biela košeľa: univerzálnosť s akcentom štýlu

Biela košeľa je nevyhnutným doplnkom v šatníku každého, kto chce byť elegantný a zároveň moderný. Dokáže sa prispôsobiť rôznym outfitom a situáciám, ak viete, ako ju správne skombinovať.

Outfit 1: biela košeľa + rifľová sukňa + sandále

Pre letný, uvoľnený štýl môžete skombinovať bielu košeľu s rifľovou sukňou a sandálami. Táto kombinácia je ideálna pre spoločenské udalosti alebo víkendové vychádzky.

Outfit 2: biela košeľa + sako + vysoké päty

Chcete vyzerať profesionálne a zároveň elegantne? Kombinácia bielej košele s čiernym sakom a vysokými pätami je ideálnym riešením pre pracovné stretnutia alebo formálne udalosti.

Zhrnutie: umenie kombinácie

Kombinovanie klasických a moderných prvkov nie je len módnym trendom, ale aj spôsob, ako vyjadriť svoju osobnosť. Bez ohľadu na to, či si vyberáte chinos, malé čierne šaty alebo iné klasické prvky z kolekcie TATUUM, pamätajte, že kľúčom je rovnováha a harmónia. Tým váš šatník nebude len štýlový, ale aj nadčasový.

0 Shares

Najnovšie správy

sobota, 27. júla 2024
Meniny má Božena, zajtra Krištof