Prémiové pracovné odevy aj v Piešťanoch: Reprezentatívne montérky a kvalitná obuv

  • Inzercia
  • 17. augusta 2023, 17:46

Atraktívna móda a trendy už nie sú len výsadou klasického fashion oblečenia. Čoraz viac ľudí si dopraje kvalitu aj v práci a dáva zbohom zle padnúcim montérkam, ťažkopádnym topánkam či neforemným rukaviciam. Spoznajte pracovné oblečenie hodné 21. storočia.

(Autor: representworkwear.sk)

Značkové pracovné oblečenie

Domáce a dobre etablované značky postupne nahrádzajú zahraničné. Svojou kvalitou, funkčnými detailmi a odborným prístupom k vývoju, hravo zatieňujú bežne dostupnú ponuku. Nemecké, švédske či fínske pracovné odevy ponúkajú nadštandardnú kvalitu a niečo, čo tomuto segmentu dlhodobo chýba – úroveň.

Doba montérok, ktoré boli v jednom strihu a v jednej farbe je dávno preč. Dnešní nároční zákazníci radi vyhľadávajú pestrosť a netradičnosť. Nehovoriac o tom, že pomer cena / kvalita je neporovnateľný. Aj keď je investícia do kvality vždy vyššia, prináša množstvo benefitov. Odolnejšie materiály, ergonomickejšie strihy, zdraviu nezávadné látky, ale aj zvýšená prestíž a hodnota na prvý pohľad – veď ako sa hovorí, šaty robia človeka.

Ako vyzerá kvalitná pracovná obuv?

Dobrá pracovná obuv je základ. A nielen základ pre bezpečnú prácu, ale predovšetkým základ pre zdravie. Veľa ľudí v práci trpí nekvalitnými topánkami – tvrdé nohy, bolesť kĺbov či chrbta, v horších prípadoch aj bolesť hlavy a migrény. So zámerom ušetriť si ľudia často krát zarábajú na väčšie problémy.

Najkvalitnejší svetoví výrobcovia, ako napr. nemecká pracovná obuv Uvex alebo fínska pracovná obuv Jalas, sa dlhodobo venujú vývoju pracovnej obuvi. Značky, ktoré už oslávili 100-ročnicu, majú bohaté know-how a produkujú do detailu prepracované topánky. Kvalitná pracovná obuv, ktorá je nielen bezpečná, ale predovšetkým ergonomická a spĺňa aj ortopedické normy. Obuv vhodná pre zákazníkov, ktorí sú celý deň na nohách.

Prvá trieda v pracovnom oblečení

Internetový obchod REPRESENT. Workwear predstavuje vstupnú bránu do sveta kvalitného, moderného a značkového pracovného oblečenia. E-shop s pracovným oblečením pre náročných zákazníkov.

„Našou prioritou je sústreďovať iba kvalitné značky, preto v Represente nenájdete lacné a nekvalitné veci. Starostlivo vyberáme značky, ktoré si zaslúžia miesto v Represente. Zastrešujeme značky, ktoré majú bohatú históriu, hodnotné know-how, tvoria moderné produkty a posúvajú segment pracovných odevov dopredu.“

Prezrite si ponuku na www.representworkwear.sk a začnite si viac vážiť seba a svoje zdravie. Využite zľavový kód PIESTANY10 a získajte 10% zľavu na prvú objednávku. Doprava našim rozvozom je v rámci mesta a okresu zdarma.

„Piešťany sú rovnako reprezentatívne ako naše ambície, preto nás veľmi teší, že môžeme byť súčasťou tohto mesta a podporovať jeho rozvoj, dobročinných aktivistov aj miestne firmy.“ Lukáš Mitana, majiteľ REPRESENT. Workwear

0 Shares

Najnovšie správy

sobota, 27. júla 2024
Meniny má Božena, zajtra Krištof