Emma Tekelyová zavítala do Thermie

Úspešná moderátorka a spisovateľka Emma Tekelyová zavítala do Piešťan. V reštaurácii hotela Thermia Palace v piatok 4. augusta porozprávala o pozitívnom prístupe k životu, zdraviu, kráse, veku aj o svojej najnovšej knižke.

Ema Pospíšilová Tekelyová prišla do Piešťan spolu s mamou Emmou Tekelyovou. (Autor: am)

Emma Tekelyová dlhé roky pôsobila v televízii ako moderátorka, redaktorka a scenáristka. Dlhodobo sa venuje najmä oblasti životného štýlu, módy a šoubiznisu, je autorkou viacerých úspešných kníh, ktoré sa tejto témy dotýkajú. Spolu s dcérou Emou Pospíšilovou Tekelyovou napísala tiež niekoľko publikácií o nízkokalorickom stravovaní, pričom recepty z nich majú ženám pomôcť udržať si štíhlu líniu.

Obe dámy zavítali na pôdu piešťanských kúpeľov, aby porozprávali o ženstve, poradili ženám s módnymi problémami, ale aj zaspomínali na svoje spisovateľské začiatky. Na svoju prvú knižku, ktorá vyšla ešte v 90. rokoch, spomínala úspešná moderátorka a jej dcéra Ema na to, ako sa vyvíjal jej vzťah k vareniu a pečeniu. Tá je v súčasnosti šéfredaktorkou viacerých úspešných novinových titulov zameraných na životný štýl či varenie. Nechýbali ani informácie o tvorivom procese spoločných kníh a mnohé príhody zo života matky a dcéry.

Hostkou podujatia bola aj módna fotografka Jena Šimková. Jej diela si návštevníci mohli prezrieť vo vstupnej hale vo forme výstavy, no neostalo len pri tom. Šimková porozprávala, ako vznikali snímky do najnovšej knihy Emmy Tekelyovej a tiež, ako prebieha fotografovanie klientov nezvyknutých na objektívy.

Večerom, ktorý zorganizovala mestská knižnica spolu s kúpeľmi, sprevádzala moderátorka Adriana Totiková.

Rozhovor s Emmou Tekelyovou si budete môcť prečítať v najbližšom vydaní Piešťanského týždňa.

0 Shares

Najnovšie správy

sobota, 27. júla 2024
Meniny má Božena, zajtra Krištof