HLOHOVEC: Cestári budú asfaltovať úseky pred mostom cez Váh, vodiči musia rátať s obmedzeniami

  • Kraj / Spravodajstvo
  • 11. augusta 2023, 13:06

Po dokončení komplexnej rekonštrukcie mosta cez Váh v Hlohovci bude Správa a údržba ciest Trnavského samosprávneho kraja podľa jej riaditeľa Dalibora Trebichalského počas víkendu vymieňať asfaltový povrch na krátkych úsekoch pred mostom a za mostom. Vodiči tak musia rátať pri prechádzaní po moste na ceste II/513 s dopravnými obmedzeniami.

(Autor: FB TTSK)

Dopravné obmedzenia začnú platiť v sobotu 12. augusta od 7:00, keď začnú cestári pracovať v pravom jazdnom pruhu v smere z Trnavy do Hlohovca. Doprava bude vedená striedavo v ľavom jazdnom pruhu, riadiť ju bude polícia. Po 16:00 bude dopravu riadiť až do nedele semafor. V nedeľu ráno budú cestári pracovať v ľavom jazdnom pruhu, po 16:00 bude aj v tento deň dopravu riadiť prenosný semafor.

Práce zahŕňajú frézovanie asfaltu a pokládku nového v dvoch úsekoch s celkovou dĺžkou 250 metrov. Neboli súčasťou zákazky na rekonštrukciu mosta, peniaze na ne podľa vicežupana Patrika Voltmanna vyčlenil Trnavský samosprávny kraj. Most cez rieku Váh v Hlohovci na ceste II/513 po komplexnej rekonštrukcii za viac ako 5,7 milióna eur slávnostne odovzdali do užívania jeho rozsvietením začiatkom augusta. Práce trvali viac ako 1,5 roka, počas nich bola z mosta na deväť mesiacov vylúčená všetka doprava a vodiči boli odkázaní na desiatky kilometrov dlhé obchádzky obchádzky cez Piešťany alebo cez Sereď.

(SITA)

0 Shares

Najnovšie správy

sobota, 27. júla 2024
Meniny má Božena, zajtra Krištof