V Piešťanoch a okolí vrcholí leto koncertmi, festivalmi, splavmi, prehliadkami aj pestrou zábavou pre deti

  • Inzercia
  • 8. augusta 2023, 18:27

Augustový program podujatí bude v piešťanskom regióne bohatý, Oblastná organizácia cestovného ruchu Rezort Piešťany pozýva na kultúru, zábavu, šport aj akcie pre deti. Kompletný a neustále aktualizovaný kalendár podujatí nájdu záujemcovia na adrese kalendar.rezortpiestany.sk.

(Autor: Rezort Piešťany)

Pestrý august sa začne podujatiami pre prázdninujúce deti. Mestská knižnica v Piešťanoch i Hvezdáreň a planetárium M. R. Štefánika v Hlohovci pripravili pre malých návštevníkov aj počas druhého prázdninového mesiaca workshopy, výstavy a letné potulky vesmírom. Parádne podujatia čakajú aj na dospelých návštevníkov piešťanského regiónu.

„Aj v auguste budú pokračovať splavy Váhu a komentované prehliadky. Tie sú také obľúbené, že pre veľký záujem sme napríklad pridali ešte dodatočný termín prehliadok s názvami Na návšteve u ornitológa a Tajomstvá piešťanského bahna a termálnej vody,“ informuje výkonná riaditeľka Rezortu Piešťany Tatiana Nevolná. „August bude v našom regióne aj mesiacom festivalov a koncertov. Všetkých srdečne pozývam na medzinárodný ženský džezový festival JAZZDIVAS.SK, na 2. medzinárodnú jazzovú dielňu Doda Šošoku, ďalej na koncert Richarda Müllera, skupiny Desmod či na koncerty v obľúbenej hudobnej reštaurácii La Musica alebo v Hudobnom pavilóne v mestskom parku. Všetky augustové koncerty sa ani nedajú stručne vymenovať, preto odporúčam sledovať kalendár podujatí, ktorý zverejňujeme na stránke našej organizácie.“

Pre milovníkov pohybu na čerstvom vzduchu je v Piešťanoch takisto v auguste pripravená pestrá ponuka akcií. Elektrárňa Piešťany pozýva na Joga budíček. Perfektné spojenie pohybu a zábavy prinesie podujatie BOVO olympiáda vo Veľkom Orvišti, ale aj Hody Veľké Orvište, Hody Trebatice a Piešťanské hody.

Ani v auguste nesklame piešťanský Mango Music Club milovníkov klubovej zábavy, na svoje si prídu aj priaznivci iných hudobných žánrov v Retro bare. V prírodnom kine sa bude konať koncert obľúbenej piešťanskej kapely Slniečko pri príležitosti 40. výročia skupiny. Atraktívnu ponuku dopĺňajú aj Dožinkové slávnosti na Čachtickom hrade alebo koncert 4 Tenoři na Hrade Beckov.

0 Shares

Najnovšie správy

sobota, 27. júla 2024
Meniny má Božena, zajtra Krištof