Príďte si vychutnať hviezdne divadlo v romantickej atmosfére vinárstva Pivnica Radošina

  • Inzercia
  • 1. augusta 2023, 22:01

Prelom júla a augusta je bohatý na rôzne eventy, najmä tie, ktoré sa odohrávajú priamo pod holým nebom. Toto obdobie so sebou prináša krásne nočné divadlo v podobe súhvezdia Perzeus, ktoré zdobí letnú nočnú oblohu. Práve medzi 9. a 13. augustom naberá padanie roju perzeidov svoju najväčšiu intenzitu. Vinárstvo Pivnica Radošina sa rozhodlo, že vám toto krásne divadlo spestrí už 3. rok príjemnou romantickou atmosférou, doplnenou o výborné víno z miestneho vinohradu.

Príďte si opäť po roku vychutnať tento krásny moment, ktorý sa odštartuje západom slnka spojeným s degustáciou pod holým nebom priamo vo vinohrade. Nechajte sa uniesť jedinečnou atmosférou a objavte miestne vína, na ktoré sa viaže dlhoročná kráľovská tradícia. Na degustácii pod holým nebom nebudú chýbať vína, ktoré si získali priazeň vás konzumentov, ale aj viacero významných ocenení na svetových výstavách. 

Brány vinárstva sa otvoria už 11. augusta o 18:00. Okrem dobrej nálady si nezabudnite priniesť piknikovú deku, vhodnú obuv a teplé oblečenie do vinohradu. V prípade nepriaznivého počasia sa celá akcia presúva na krytú terasu a do nádherných priestorov penziónu.

(Inz)

0 Shares

Najnovšie správy

sobota, 27. júla 2024
Meniny má Božena, zajtra Krištof