Na Vrbovskej vyletel z cesty, nafúkal takmer tri promile

  • Krimi / Piešťany
  • 27. júla 2023, 12:11

Dopravní policajti v stredu 26. júla riešili jazdu opitého 28-ročného muža z Piešťan. Na Vrbovskej ceste v Piešťanoch nezvládol riadenie, „vyletel“ mimo cestu vpravo, kde nabral náletovú drevinu a „zaparkoval“ tesne vedľa stromu.

Policajná hliadka ho krátko pred 21.00 h podrobila orientačnej dychovej skúške na alkohol, ktorá bola 2x pozitívna. V dychu mu najskôr namerali 1,41 a pri druhom meraní mal v dychu 1,09 mg/l. Policajti mu zadržali na mieste vodičský preukaz a ďalšiu jazdu mu zakázali. Pri nehode sa nezranil a rozbité auto si z miesta nehody prevzali príbuzní.

Po úkonoch na mieste ho policajti eskortovali do cely policajného zaistenia a poverený policajt začal vo veci trestné stíhanie pre prečin ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. Do rozhodnutia súdu o vine a treste zostáva muž v cele policajného zaistenia.

MOHLO TO SKONČIT KATASTROFOU

Len o šťastí môže hovoriť každý vodič, ktorý si sadne za volant opitý a jeho jazda skončí „len“ s rozbitými plechmi auta. Apelujeme na vodičov, aby zbytočne neriskovali a nejazdili pod vplyvom alkoholu a drog.

KRPZ

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 4. mája. Tento deň je Výročím úmrtia M. R. Štefánika, Medzinárodným dňom hasičov a Sviatkom sv. Floriána…
  • 04.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
sobota, 4. mája 2024
Meniny má Florián, zajtra Lesana